Catalunya Diari

Els professionals del CAP Cappont inicien el projecte per fomentar l'activitat física entre els pacients

Els objectius del projecte són promocionar l'exercici físic com a hàbit saludable des d'un vessant físic, mental i social

L'equip de professionals del CAP Cappont ha iniciat un cicle de caminades dins del projecte «Activa't», per tal de millorar la salut física, mental i social dels usuaris. Els professionals d'infermeria acompanyen els participants durant la caminada. El dimarts 10 d'abril els professionals del Centre van presentar aquesta activitat comunitària a la població i li han explicat els motius pels quals l'han anomenada «Passos CAP a la salut»: Passos, per la importància de fer exercici i també en el sentit d'anar fent canvis en la manera de viure, fer i pensar; CAP, per indicar cap a on es vol anar, què es vol aconseguir i alhora per fer referència al Centre d'Atenció Primària, que és qui proposa i acompanya en aquesta activitat; Salut, des d'un punt de vista integral i biopsicosocial. 

Imatge de les primeres participants en el projecte
Imatge de les primeres participants en el projecte | LleidaDiari.cat

Els objectius del projecte són promocionar l'exercici físic com a hàbit saludable des d'un vessant físic, mental i social, crear l'hàbit de fer exercici de forma regular, facilitar una activitat en què la gent pugui relacionar-se i sentir-se acompanyada i donar eines i coneixements que ajudin a millorar la salut. En la primera sessió també s'ha realitzat una petita 'píndola informativa' de salut, en què s'han explicat els beneficis de somriure. Aquesta activitat aviat es podrà prescriure a la consulta, dins de la prescripció social. Es considera que és una bona iniciativa per ajudar a millorar la salut de la ciutadania.


Comentaris

envia el comentari