Catalunya Diari

Els professionals sanitaris de Lleida consciencien sobre la rentada de mans

A través de vídeos, taules, murals i xerrades, entre altres, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Higiene de Mans

Imatge dels professionals del CAP d'Alfarràs
Imatge dels professionals del CAP d'Alfarràs | LleidaDiari.cat

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) va establir el 5 de maig com el Dia Mundial de la Higiene de les Mans, amb la finalitat de conscienciar i implicar tant els professionals sanitaris com les direccions i gerències en la prevenció de les infeccions relacionades amb l'assistència sanitària (IRAS) mitjançant una mesura senzilla i eficaç, la higiene de les mans.

Tot i que la responsabilitat de la higiene de les mans correspon als professionals sanitaris, es recomana estimular la participació, el compromís i l'apoderament dels pacients i familiars. Per aquest motiu, l'atenció primària de Lleida ha organitzat un seguit d'activitats al llarg d'aquesta setmana.

L'equip de Cappont ha gravat i difós un vídeo amb tots els professionals ensenyant la tècnica de la rentada 

L'Equip d'Atenció Primària (EAP) Cappont ha gravat i difós un vídeo amb tots els professionals ensenyant la tècnica de la rentada de mans. El vídeo es podrà veure durant tota la setmana (del 6 al 10 de maig) a la pantalla del CAP.

- L'EAP Balàfia-Pardinyes difon a la pantalla del CAP un vídeo sobre la rentada de mans, cartells explicatius i a l'entrada hi ha un infermer informant sobre com fer un bon rentat de mans.

  

  

L'EAP Onze de Setembre

  

  

L'EAP Cervera

  

  

L'EAP Ponts

  

  

L'EAP Alfarràs-Almenar

- L'EAP Artesa de Segre informa l'entrada del CAP sobre la rentada de mans amb solució alcohòlica i demana de fer una enquesta anònima o per Facebook per avaluar el grau de coneixement que té la ciutadania sobre aquest tema.

Rentada de mans a l'escola de Ponts
Rentada de mans a l'escola de Ponts | LleidaDiari.cat

 

Imatge dels professionals del CAP de Cappont
Imatge dels professionals del CAP de Cappont | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari