Catalunya Diari

Un projecte inclusiu de l'escola Terraferma ha estat preseleccionat per a un premi estatal

El BBVA ha seleccionat dos projectes a la secció territorial de Catalunya per representar a la fase estatal aquesta demarcació

Imatge dels joves del projecte del Terraferma
Imatge dels joves del projecte del Terraferma | LleidaDiari.cat

Els alumnes d'Economia de 4t ESO de l'escola Terraferma de Lleida han participat en un concurs del BBVA anomenat 'Valores de Futuro'. L'entitat bancària ha seleccionat dos projectes a la secció territorial de Catalunya per representar a la fase estatal aquesta demarcació. Un d'ells és del de Terraferma.

El concurs 'Valores de Futuro' promou que els alumnes aprenguin conceptes relacionats amb l'economia financera. S'ha de marcar uns objectius econòmics i aconseguir els diners per posar-ho en marxa. Els alumnes es van proposar aconseguir finançament per al projecte de teatre inclusiu de Sant Joan de Déu (Almacelles) i van organitzar un torneig inclusiu de futbol solidari per a recaptar fons. També van participar en una venda de llibres la Diada de Sant Jordi. 

Conjuminar la iniciativa empresarial amb projectes de caràcter solidari és una bona manera de fomentar que els vertaders 'Valors de futur' siguin els mateixos alumnes.


Comentaris

envia el comentari