Catalunya Diari

Prolongaran el carrer del Roure, per millorar la mobilitat interna de Ciutat Jardí

L’Ajuntament està enllestint els tràmits de contractació de la primera fase del projecte

Imatge del tinent d'alcalde Toni Postius amb veïns de Lleida
La Paeria abordarà la prolongació del carrer del Roure, per millorar la mobilitat interna al barri de Ciutat Jardí | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha iniciat ja els tràmits per a executar la urbanització de la prolongació del carrer del Roure, des del seu final actual, a l'altura del Parc de Bombers, fins al carrer Victòria Kent, una actuació que permetrà millorar la mobilitat interna al barri de Ciutat Jardí.

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, es va comprometre la passada setmana en una reunió amb veïns del barri a abordar aquesta obra ben aviat i va anunciar-los que ja està en procés de licitació la primera fase d'aquest projecte.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Acabar les infraestructures que fa anys que estan pendents

«Un dels compromisos que té el govern municipal amb el barri de Ciutat Jardí és acabar les infraestructures que fa anys que estan pendents, tant des del punt de vista de la urbanització com del de la mobilitat. Ara iniciem la licitació d'un dels projectes que hem estat treballant en aquest darrer, que és el del carrer del Roure, un vial que està pendent d'urbanitzar i que ha de permetre unir l'avinguda Ciutat Jardí amb Enric Farreny, una llarga reivindicació dels veïns i veïnes», ha afirmat Postius. 

Es tracta d'un tram de 90 metres del carrer del Roure, situat entre l'Arborètum i el parc de Bombers, que permetrà completar una primera connexió transversal entre els carrers de la zona d'expansió del barri (SUR-2), des de l'avinguda de Ciutat Jardí, amb la part més pròxima a la carretera d'Osca, a través de Victòria Kent. En una segona fase, quedarà pendent allargar el carrer del Roure fins a Enric Farreny. Les obres, que tenen un termini d'execució d'un mes, consistiran en l'estabilització del terreny existent per millorar-ne la resistència, l'estesa de la seva nova base i la pavimentació. Estaran coordinades amb la companyia concessionària del servei d'aigües i clavegueram, per tal deixar també preparada la xarxa de sanejament.

La configuració d'aquest carrer serà de dos carrils de circulació i un carril d'estacionament en línia. Durant les obres d'urbanització de la prolongació de Victòria Kent, que es van completar l'any 2018, ja es va urbanitzar la vorera del carrer del Roure, amb una amplada de 6,5 metres i paviment de sauló, delimitada per una vorada de formigó.


Comentaris

envia el comentari