Catalunya Diari

Els psicòlegs de Lleida convoquen el concurs d’il·lustració ‘El traç de la psicologia’

El certamen repartirà 400, 200 i 100 euros entre els guanyadors

La delegació territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya han convocat la 3a edició de concurs d'il·lustració 'El Traç de Psicologia'. La temàtica d'aquesta edició és la realitat virtual, present en el nostre dia a dia, en les nostres relacions amb els altres i amb nosaltres mateixos.

Enguany com a novetat, hi poden participar totes les persones col·legiades i precol·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia. Igual que en les edicions anteriors, també hi poden prendre part els col·legiats i col·legiades dels col·legis professionals de l'àmbit sociosanitari de les terres de Lleida: Col·legi Oficial de Treball Social (TSCAT), Col·legi Oficial de Pedagogia (COPEC), Col·legi d'Educadores i Educadors Socials (CEESC), Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), Col·legi d'Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) i la Secció Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes., així com els estudiants del Grau de Psicologia de les universitats catalanes.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Cartell del Traç de la Psicologia
La delegació del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya a Lleida convoca la tercera edició del Concurs d’il·lustració | LleidaDiari.cat

A la categoria de professionals

A la categoria de professionals, els guardons seran: 1r premi de 400 euros, 2n premi de 200 euros i 3r premi de 100 euros. El premi per als estudiants del Grau Psicologia serà únic de 200 euros. El termini per presentar els treballs és el divendres 2 de setembre de 2022 i es poden enviar en format JPG o PDF, al correu electrònic [email protected] indicant a l'assumpte 'Concurs d'il·lustració'. Les bases del concurs es poden consultar a www.copc.cat.

Les il·lustracions guanyadores i les preseleccionades s'exposaran a la Delegació Territorial de Lleida del COPC i en altres espais de caràcter cultural. Totes les il·lustracions presentades al concurs es compartiran a través de les xarxes socials que disposa la Delegació de Lleida del COPC, amb la indicació del nom dels seus autors.


Comentaris

envia el comentari