Catalunya Diari

Publiquen la convocatòria del concurs per cobrir la plaça de gerent del Parc Científic de Lleida

Una comissió d'avaluació valorarà l'experiència professional en la gestió de parcs i d'R+D+I

Imatge de les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida
Imatge de les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida | LleidaDiari.cat

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Lleida han publicat l'anunci de la convocatòria i de les bases del concurs de selecció per contractar el gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL). Els candidats tenen temps de presentar les seves sol·licituds en el termini de vint dies hàbils des d'aquest dimarts, 20 de març.

Les bases del concurs estableixen que una comissió d'avaluació valorarà la formació científica i tecnològica i l'experiència professional en la gestió de parcs i d'R+D+I de les persones candidates, entre altres mèrits. A més, els aspirants hauran de presentar un projecte que analitzi les línies de treball del Parc Científic de Lleida.

Les sol·licituds per participar en el concurs s'han de presentar en el Registre General del Consorci del PCiTAL o en el registre electrònic de la Universitat de Lleida. El càrrec de gerent del parc està vacant des de la jubilació de Josep Clotet l'estiu del 2017, qui l'havia ocupat des de l'any 2008.


Comentaris

envia el comentari