Catalunya Diari

Pueyo considera una «bona notícia» que Lleida pugui entrar a la fase 1

L'alcalde ho veu un pas cap a la normalitat per raons de salut, socials i econòmiques

Pla mitjà de l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo
L'alcalde ho veu un pas cap a la normalitat per raons de salut, socials i econòmiques | LleidaDiari.cat

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, considera una «bona notícia» que el Govern proposi a l'Estat que la Regió Sanitària de Lleida pugui entrar la setmana vinent a la fase 1 de la desescalada i ho veu com «un pas cap a la normalitat» que «cal fer amb tranquil·litat, prudència i serenitat».

L'alcalde de Lleida valora positivament la proposta per raons de salut, «perquè vol dir que el Govern considera segur fer aquest pas tenint en compte tots els paràmetres epidemiològics»; socials, «perquè constata que «els ciutadans han estat força disciplinats i han manifestat força sentit comú", i econòmiques, «perquè el tancament de les activitats econòmiques, comercials i de l'hostaleria té uns costos i unes càrregues sobre els treballadors i empreses».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Preocupació per alguns sectors productius de la ciutat

Pueyo ja va manifestar dijous passat els seus desitjos perquè la Regió Sanitària de Lleida pogués passar a la fase 1 del desconfinament a partir del 18 de maig. Així mateix, va expressar la «preocupació» de determinats sectors productius de la ciutat per no haver entrat a la fase 1 aquesta setmana, de la mateixa manera que la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran. No obstant això va defensar que calia assumir la proposta del Govern i esperar una setmana més.


Comentaris

envia el comentari