Catalunya Diari

Pugen a 99 les denúncies de la Urbana a Lleida per no respectar la normativa Covid-19

La majoria per no respectar el toc de queda, no portar la mascareta o reunions de més de 6 persones

Pla mitjà on es pot veure l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, participant de manera telemàtica a la Comissió de Seguretat
Pugen a 99 les denúncies de la Urbana a Lleida durant el cap de setmana per no respectar la normativa covid-19 | LleidaDiari.cat

Les denúncies de la Guàrdia Urbana de Lleida per no respectar la normativa Covid-19 durant el passat cap de setmana han pujat a 99, segons s'ha informat la Comissió de Polítiques de Gestió de Seguretat i Civisme. D'aquestes, 33 han estat per no respectar el toc de queda, 29 per estar reunides més de 6 persones i 28 per no dur la mascareta posada.

Altres motius han estat compartir begudes alcohòliques al carrer (3), no respectar el confinament perimetral (3), la reunió de més de 6 persones en un local i establiments oberts amb gent a dins. A més, la policia ha aixecat 83 actes en el marc de la situació de pandèmia.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Fins a la setmana passada, s'havien registrat 2.337 denúncies

L'alcalde Miquel Pueyo, acompanyat de l'intendent Josep Ramon Ibarz, ha donat compte d'aquestes dades a la comissió, on també s'han recollit les acumulades des que es va decretar al març el primer estat d'alarma i es van aplicar les mesures per la crisi del coronavirus. Fins a la setmana passada, s'havien registrat 2.337 denúncies, s'havien controlat 21.593 vehicles i s'havien aixecat 2.053 actes, majoritàriament per incidents amb persones.

La Paeria ha incrementat el patrullatge a la ciutat en el marc de les mesures adoptades per frenar la pandèmia. L'operatiu de la policia municipal s'estructura en dispositius intensius en matèria de seguretat per detectar comportaments i conductes incíviques, problemes de convivència o relacionades amb el trànsit. L'alcalde ha destacat el servei que els agents estan presentant en aquest període de lluita contra la covid-19.


Comentaris

envia el comentari