Catalunya Diari

Pugen fins a 183 els hospitalitzats amb coronavirus a la Regió Sanitària de Lleida

Continua creixent el volum de pacients a l'UCI i ja arriben als 22

Pla general on es veu l'edifici d'Urgències de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida
Pugen fins a 183 els hospitalitzats amb coronavirus a la Regió Sanitària de Lleida | LleidaDiari.cat

El nombre de persones ingressades amb covid-19 als hospitals de la Regió Sanitària de Lleida continua pujant i ja arriba a les 183 persones, 14 més que dimecres, segons el Departament de Salut. Les UCI dels diferents centres hospitalaris també registren un increment de 2 pacients i ara ja en són 22.

D'altra banda, des que va començar el rebrot al Segrià, un total de 128 persones han estat donades d'alta a l'Hospital Arnau de Vilanova, i al Santa Maria n'han estat un total de 3. Pel que fa als centres habilitats per aïllament d'aquelles persones temporeres de la fruita o que no tenen possibilitat de confinar-se, n'hi ha 51, repartides entre l'Hotel Rambla i la casa de colònies la Manreana de Juneda.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A l'Arnau de Vilanova hi ha 84 persones ingressades

A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 84 persones ingressades amb coronavirus. D'aquestes, 11 es troben a l'UCI i 73 a planta. A l'Hospital Universitari Santa Maria hi ha 20 persones ingressades amb el virus, de les quals 6 a l'UCI i 14 a planta. D'altra banda, a l'Hotel Salut Nastasi hi ha 17 persones ingressades i a altres centres hospitalaris de la Regió Sanitària hi ha 62 persones, de les quals 5 a l'UCI i 57 a planta.

Finalment, respecte als que fan l'aïllament als centres habilitats, a l'Hotel Rambla hi ha 17 persones, de les quals 5 amb covid positiu i 12 són contactes. A La Manreana hi ha 34 persones, totes amb covid positiu.


Comentaris

envia el comentari