Catalunya Diari

Tot a punt per a la jornada Dones i Emprenedoria 2021 de Lleida

L'objectiu és promoure la formació i el debat sobre l'emprenedoria femenina en clau lleidatana

Imatge del cartell de la jornada de Dones i Emprenedoria de Lleida

Jornada Dones i Emprenedoria 2021 | LleidaDiari.cat

Lleida acollirà el pròxim 9 de març la jornada 'Dones i Emprenedoria' amb l'objectiu de promoure la formació i el debat sobre l'emprenedoria femenina. Presentar experiències i compartir els seus aprenentatges, crear un espai de trobada entre les emprenedores lleidatanes i visibilitzar el talent femení com a motor empresarial i social, són altres dels objectius de la jornada.

La conferència inaugural titulada 'Sempre aprenent, un viatge que no acaba', anirà a càrrec de la managing partner de PaoCapital, emprenedora i inversora i membre de la junta del govern del Barcelona Tech City, Helena Torras.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'experiències de diverses dones d'èxit a Lleida

Seguidament, ja a les 11.00 hores del matí, tindrà lloc l'explicació d'una sèrie d'experiències d'emprenedores en clau lleidatana amb la col·laboració d'Helena Olivera, propietària de A mà i més, articles de regal i complements, Laia Molina, terapeuta especialitzada en el treball amb somnis i impulsora del projecte Oníricamente, Laia Navarra, videògrafa especialitzada en vídeo màrqueting, Alexa Trilla, fundadora de Archicookture, empresa especialitzada en food design, i Laia Rogel, presidenta d'Ap! Lleida, Associació d'Empresàries de Lleida i Pirineus i CEO de La Pometa.

Finalment, ja a les 12.00 hores del migdia, arribarà el moment del balanç de la jornada a càrrec de l'Andrea Castro i les seves 'il·lustraconclusions'. L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, clourà l'acte. L'enllaç per accedir a les jornades és el de paeria.cat/donesiemprenedoria


Comentaris

envia el comentari