Catalunya Diari

Lleida habilita de nou punts de vacunació contra la covid-19

Els centres funcionaran amb cita prèvia per tal d’agilitzar el procés de vacunació

La Regió Sanitària Lleida posarà en marxa de nou punts de vacunació poblacionals al territori amb l'objectiu de donar suport a l'atenció primària en l'administració de la vacuna contra la covid-19. Amb més d'un 82% de la població major de 12 anys ja amb la pauta completa, l'estratègia se centra ara en l'administració de la dosi de reforç als grups més vulnerables i amb més risc d'exposició al virus.

Des d'aquests punts, es vacunarà majoritàriament amb cita prèvia. El fet que la població hi acudeixi amb hora programada agilitzarà el tràmit d'acollida i ajudarà els professionals a treballar de forma més ordenada. A més, en aquests espais, es podran imprimir el certificat covid les persones que tinguin dificultats per descarregar-se'l digitalment.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

A Lleida ciutat, on ahir va finalitzar la vacunació al Pavelló Onze de Setembre, el nou punt, que durà per nom Espai Salut, començarà a funcionar el 9 de desembre, a l'avinguda de les Garrigues 21, a l'encreuament amb els carrers Comte de Vinatesa i Riu Ter. En aquest centre, on també es faran les PCR de l'àmbit escolar de la ciutat, es vacunarà amb cita prèvia de dilluns a divendres de 09h a 19h.

Una dona vacunant-se.
Lleida habilita de nou punts de vacunació contra la covid-19 | GTRES

Tàrrega compta també amb un punt de vacunació programada

A partir d'aquesta tarda, Tàrrega compta també amb un punt de vacunació programada a l'Espai Mercat (Plaça de les Nacions sense Estat). S'hi administrarà el vaccí de dilluns a divendres, de 09h a 14h i de 16h a 19h. Per la seva banda, les Escoles Velles d'Alcarràs (C. del Doctor Castells, 11) reobriran com a punt de vacunació demà, 2 de desembre. A més a més, a Mollerussa també s'obrirà un nou punt de vacunació poblacional en un espai i una data encara per determinar.

En aquests punts se citaran bàsicament les persones que han de rebre la dosi addicional, tot i que també s'hi podrà vacunar la població que no ha rebut cap vacuna. Això permetrà descongestionar els CAP, que continuaran administrant vacunes de la covid-19, vacunes de la grip i recuperant la seva activitat habitual, i l'equip mòbil de vacunació es desplaçarà a punts concrets del territori. Es pot demanar cita prèvia a través de l'enllaç https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat.


Comentaris

envia el comentari