Catalunya Diari

Quatre detinguts a Lleida per traficar amb heroïna

Quatre detinguts a Lleida per traficar amb heroïna| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 De la  investigació es desprèn l’existència d’un grup perfectament organitzat, amb unes funcions molt definides, en la introducció i distribució de droga. Dos dels principals implicats s’encarregaven de captar altres persones perquè, a canvi de diners, viatgessin a l’estranger a comprar droga que després havien d’introduir a Catalunya.
 
El passat dimarts es va muntar un dispositiu que va permetre detenir un home quan acabava d’arribar a Lleida després d’un viatge a Kènia. Amagat en un doble fons de la seva maleta es va intervenir 1,850 quilograms d’heroïna. Per aquest motiu, es va detenir l’home, un veí de Lleida de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
Es va comprovar que el detingut havia aterrat a l’aeroport de Brussel·les i havia continuat el trajecte per carretera fins arribar a Barcelona. Un cop allà, va ser recollit per altres membres del grup que el van portar a Lleida.
 
Entre dimarts i dimecres va concloure la investigació amb la detenció de tres homes més implicats en la distribució de les substàncies estupefaents. Aquesta droga, que s’estima que és de gran puresa, un cop adulterada podria assolir al mercat un preu de més de 300.000 euros.
 
Els detinguts passaran aquest divendres a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Comentaris

envia el comentari