Catalunya Diari

Quatre detinguts per robat 237 quilos de coure d'una explotació agrícola de la partida Vallfonda de Lleida

Quatre detinguts per robat 237 quilos de coure d'una explotació agrícola de la partida Vallfonda de Lleida| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 Els mossos van obrir una investigació, en tenir coneixement que durant la matinada del 29 de setembre es va produir un robatori en una explotació agrícola de la partida Vallfonda de Lleida. Uns desconeguts van forçar la porta d’un magatzem de la finca i van desmuntar un transformador elèctric per sostraure el cablejat de coure. Els danys causats superaven els 20.000 euros.
 
La tarda del 4 d’octubre, una patrulla de mossos efectuava una inspecció preventiva en una deixalleria de Torrefarrera. Durant el control, van veure un grup de quatre persones que portaven gran quantitat de bosses de plàstic amb cablejat de coure net, per vendre’l a pes. Davant la sospita que el material podia ser de procedència il·lícita, els agents van comissar-lo i van identificar les quatre persones. En total hi havia 237 quilograms de fil de coure.
 
Després de diverses gestions, es va constatar que el cablejat comissat seria el sostret de l’esmentat transformador de la llum. Seguidament els mossos van localitzar i detenir les quatre persones per la seva relació amb el robatori. Després de declarar en dependències policials, les dues dones van quedar en llibertat a l’espera de ser citades pel jutjat que instrueix el cas.
 
Els altres dos detinguts van passar l’11 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Lleida.


Comentaris

envia el comentari