Catalunya Diari

Només quatre municipis de la demarcació de Lleida es veuran afectats pel toc de queda nocturn

La mesura afecta els municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants

Només quatre municipis de la demarcació de Lleida es veuran afectats pel toc de queda nocturn que està previst que el TSJC aprovi en les pròximes hores.

Concretament, es tracta dels municipis d'Alpicat, Solsona, Tremp i la Seu d'Urgell. Així doncs, la capital de la demarcació, Lleida, es manté sense noves restriccions en aquest sentit, malgrat ser la que més habitants té. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del mapa afectat pel toc de queda nocturn

Confinament nocturn entre la una de la matinada i les sis del matí en 158 municipis

El Govern ha decidit decretar un confinament nocturn entre la una de la matinada i les sis del matí en 158 municipis. Segons ha anunciat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una declaració institucional, volen que el toc de queda s'apliqui des d'aquest cap de setmana i durant set dies prorrogables.

Aragonès ha dit que la mesura afecta els municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants en els darrers set dies o bé aquells rodejats per altres municipis amb aquests índexs. La resolució entrarà en vigor tan bon punt el TSJC hagi resolt positivament i es publiqui al DOGC.

El Govern ha pres la decisió per «responsabilitat»

El president ha assegurat que el Govern ha pres la decisió per «responsabilitat». També s'ha pres, ha afegit, per preservar la reactivació econòmica i evitar restriccions majors que puguin tenir un impacte emocional, social i econòmic més elevat.


Comentaris

envia el comentari