Catalunya Diari

Els radars de Lleida multaran a 60 km/h a partir de l'1 d'abril

Arran d'una proposta de la Guàrdia Urbana

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

Els radars interurbans de Lleida multaran els turismes que circulin a més de 60 quilòmetres per hora a partir de l'1 d'abril, segons ha anunciat aquest dimecres el diari 'Segre'. Fins ara, els radars deixaven un marge de fins als 65 quilòmetres per hora, no obstant això, la Paeria i la concessionària ja tenen a punt el dispositiu que aplicarà les sancions la velocitat reduïda.

Està previst que des de l'Ajuntament es dugui a terme una campanya informativa prèvia perquè els conductors coneguin aquest canvi en la normativa dels radars de la ciutat. Tal com explica 'Segre', un altre dels canvis és l'augment de tres a quatre als radars en servei simultàniament. A Lleida hi ha un total de nou radars fixos, dels quals, només funcionaven un terç, mentre estaven inactius els altres sis.

Finalment, destacar que el canvi en el límit de velocitat a partir del qual començaran a multar els radars interurbans ve donat per una proposta que va fer la Guàrdia Urbana el passat mes de setembre. Reduir el nombre de sinistres a la ciutat i aproximar-se a una disposició dictada per la Direcció General de Trànsit, en són els motius principals del canvi.


Comentaris

envia el comentari