Catalunya Diari

Raimat clou quatre dies de festa amb l’homenatge a la gent gran i l’espectacle de tambors

Raimat clou quatre dies de festa amb l’homenatge a la gent gran i l’espectacle de tambors| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Raimat clou aquest diumenge quatre dies de festa amb alguns dels actes més tradicionals. Aquest diumenge s'ha dut a terme l'homenatge a la gent gran que com ja és habitual es fa al recinte de les piscines.

  

La tinenta d’alcalde Marta Camps, acompanyada de diversos regidors, entre els quals el regidor de barri, Joan Gómez, ha assistit a l'acte. Camps ha felicitat la junta de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Raimat, encapçalada per Carmen Ainhoa Casabón, per reconèixer el treball de la gent gran, que és la fundadora de l’actual Raimat, així com també per garantir el seu futur, cuidant els més petits i mantenint en marxa les escoles, amb l’escola bressol que ja té nou infants matriculats.

  

 

  

Cada any, Raimat ret homenatge als veïns o socis de l’entitat veïnal que compleixen 80 anys. Enguany han estat Maria Milagros Eneriz, Antonio Sallen, Jesús Martínez, Lucio Vela, Francisco Ortíz, Ramon Pardell, Mercè Mola i Ciriaco Miguel. Els paers, juntament amb Casbón i el president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré, han lliurat les plaques commemoratives als homenatjats.

  

 

  

Abans s’ha fet la missa solemne a l’església parroquial que ha estat cantada per la Coral Montserratina. El Grup de Tambors de Raimat ha actuat a la pista del recinte de les piscines per ambientar l’acte de l’homenatge i, en acabar, també s’ha fet una demostració de ball esportiu, amb l’acadèmia de ball Factoria D. Aquesta tarda es farà l’escala en hifi i la festa acabarà amb l’espectacle dels grup local de tambors.

  

 

  

En aquests quatre dies de festa, que va començar dijous amb el pregó de mossèn Cinto Casanovas i la proclamació de les pubilles, s’han succeït les activitats infantils, la música i els àpats populars, entre altres.

Comentaris

envia el comentari