Catalunya Diari

Rajoy i Mas es reuniran el 30 de juliol després de gairebé un any des de l'última trobada

Rajoy i Mas es reuniran el 30 de juliol després de gairebé un any des de l'última trobada| Text i fotografies: EP

 La cita es produeix després de la petició per correu electrònic feta per Artur Mas l'11 de juliol i a la qual va respondre Rajoy amb una trucada de telèfon. Els dos van decidir que els seus equips busquessin una data en les respectives agendes per veure's, moment que s'ha endarrerit fins a final de mes, just en vigília de les vacances.
 
No ha transcendit si hi ha un guió previ per ordenar la conversa o no, si a més de l'interès de Mas per organitzar una consulta el 9 de novembre, els dos dirigents parlaran de finançament autonòmic, d'inversions o infraestructures; segons el president català, el referèndum no serà l'únic assumpte sobre la taula.
 
Rajoy i Mas es van reunir per última vegada fa gairebé un any, a finals d'agost del 2013, una trobada secreta a Madrid que no va donar peu a noves convocatòries. De fet, si s'han tornat a veure ha estat perquè la feina els ha fet coincidir i, tot i així, en alguna ocasió s'han evitat, com al Fòrum de Marques Famoses Espanyoles l'abril passat a Barcelona. L'última ocasió en què es van trobar, tot i que fugaçment, va ser amb motiu de la proclamació de Felip VI.


Comentaris

envia el comentari