Catalunya Diari

Recomanacions per al trànsit rodat de Lleida durant la pedalada popular de diumenge

Recomanacions per al trà nsit rodat de Lleida durant la pedalada popular de diumenge| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

La 10a Pedalada de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, organitzada per la Regidoria de Promoció i Gestió de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat de la Paeria per aquest diumenge, ha previst alguns desviaments al trànsit i recomanacions per garantir-ne la seguretat. La pedalada té l’arribada i la sortida des del parc de La Mitjana i està previst que duri de les 11.00 a les 12.30 hores.

Aquesta és una prova esportiva, no competitiva i de caràcter lúdic, amb participació ciutadana multitudinària, amb ciclistes de totes les edats. La Guàrdia Urbana de Lleida informa sobre les actuacions que s’han previst per garantir el bon funcionament de l’activitat.

L’itinerari, d’uns 8 quilòmetres, fàcil i assequible per a la majoria de bicicletes de dues rodes, surt del parc i passa per l’avinguda de Pearson, l’avinguda de Tortosa, l’avinguda del Segre, la plaça d’Agelet i Garriga, l’avinguda de Madrid, la plaça d’Espanya, l’avinguda d’Alcalde Areny i el pont dels Instituts per tornar per Jaume II, la llera del Riu (marge esquerre), el camí de Granyena, el pont de Pardinyes i fins a La Mitjana.

Els desviaments previstos són:
- Es tallarà el trànsit de forma gradual i progressiva en els carrers afectats pel pas dels ciclistes. Per les característiques de la prova i del circuit, no es preveuen afectacions significatives del trànsit en la part baixa de la ciutat.

- Entre les 11.15 i les 12.00 hores no es podrà accedir a la ciutat pel pont de Pardinyes des del Polígon El Segre, mentre estiguin circulant els ciclistes

Es recomana seguir les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana i dels Voluntaris de Protecció Civil desplegats al llarg del recorregut.

L’organització de la pedalada compta amb la col·laboració de 25 alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural, de l’Institut Joan Oró. A més, compta amb la col·laboració de Sanuy Fruits.

La Pedalada forma part de les activitats que l’Ajuntament de Lleida organitza per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.


Comentaris

envia el comentari