Recomanacions de trànsit per la Cursa SED Maristes

La Guàrdia Urbana de Lleida regularà el trànsit per minimitzar l’afectació
Plànol del recorregut de la Cursa SED del 2018. | LleidaDiari.cat

La Guàrdia Urbana de Lleida vetllarà pel bon funcionament del trànsit durant IV Cursa SED Maristes, que tindrà lloc aquest diumenge. Una festa atlètica que combina una cursa de 5 quilòmetres i una caminada de 4 quilòmetres, amb una alta participació d’atletes (la previsió està en aproximadament 1.000 participants). El recorregut de la cursa, que transcorrerà per carrers cèntrics de la ciutat, arrencarà a les 10.00 hores i finalitzarà al voltant de les 12.00 hores.

 

La sortida de la cursa està prevista a l’avinguda de Madrid i transitarà pels següents carrers: República del Paraguai, Passarel·la per incorporar-se al marge esquerre del Riu, Camps Elisis, Plaça Bores, Pont Vell, Rambla Ferran en sentit estació de trens fins a la cruïlla amb Anselm Claver, Rambla Ferran en sentit Plaça Espanya, Blondel, Plaça Espanya, avinguda de Madrid, República del Paraguai, i finalitzarà al pati interior del Col·legi Maristes.

Per a poder facilitar i garantir la seguretat del recorregut de les dues curses, al voltant de les 9.45 hores i fins al pas de l’últim participant, hi ha previstos els següents desviaments:

- L’avinguda de Madrid estarà tallada des de la plaça Espanya fins a Cos i Gayon.

- L’avinguda Estudi General estarà tallada en sentit Pont de la Universitat.

- L’avinguda de les Garrigues estarà tallada a l’altura de l’avinguda de València en direcció Pont Vell.

- La Rambla de Ferran estarà totalment tallada al trànsit.

 

La Guàrdia Urbana recomana que per travessar el riu, cal evitar el Pont Vell i el Pont de la Universitat. Els autobusos de les línies que circulen per la cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre aquest estigui afectat.Comentaris

envia el comentari