Catalunya Diari

Recomanacions de trànsit per la Cursa SED Maristes

La Guàrdia Urbana de Lleida regularà el trànsit per minimitzar l’afectació

Plànol del recorregut de la Cursa SED del 2018.
Plànol del recorregut de la Cursa SED del 2018. | LleidaDiari.cat

La Guàrdia Urbana de Lleida vetllarà pel bon funcionament del trànsit durant IV Cursa SED Maristes, que tindrà lloc aquest diumenge. Una festa atlètica que combina una cursa de 5 quilòmetres i una caminada de 4 quilòmetres, amb una alta participació d’atletes (la previsió està en aproximadament 1.000 participants). El recorregut de la cursa, que transcorrerà per carrers cèntrics de la ciutat, arrencarà a les 10.00 hores i finalitzarà al voltant de les 12.00 hores.

La sortida de la cursa està prevista a l’avinguda de Madrid i transitarà pels següents carrers: República del Paraguai, Passarel·la per incorporar-se al marge esquerre del Riu, Camps Elisis, Plaça Bores, Pont Vell, Rambla Ferran en sentit estació de trens fins a la cruïlla amb Anselm Claver, Rambla Ferran en sentit Plaça Espanya, Blondel, Plaça Espanya, avinguda de Madrid, República del Paraguai, i finalitzarà al pati interior del Col·legi Maristes.

Per a poder facilitar i garantir la seguretat del recorregut de les dues curses, al voltant de les 9.45 hores i fins al pas de l’últim participant, hi ha previstos els següents desviaments:

- L’avinguda de Madrid estarà tallada des de la plaça Espanya fins a Cos i Gayon.

L’avinguda Estudi General estarà tallada en sentit Pont de la Universitat.

- L’avinguda de les Garrigues estarà tallada a l’altura de l’avinguda de València en direcció Pont Vell.

- La Rambla de Ferran estarà totalment tallada al trànsit.

La Guàrdia Urbana recomana que per travessar el riu, cal evitar el Pont Vell i el Pont de la Universitat. Els autobusos de les línies que circulen per la cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre aquest estigui afectat.


Comentaris

envia el comentari