Catalunya Diari

Recta final de les obres del nou Brico Depôt

Recta final de les obres del nou Brico Depôt| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El centre comercial de bricolatge està ubicat a l’avinguda Alcalde Rovira Roure 110-112 en un solar de 18.295 m2 al costat de l’hospital Arnau de Vilanova i vendrà productes, articles i materials destinats al bricolatge i la construcció (eines, electricitat, decoració, sanitari, ferreteria, ceràmica, fusta). El director general de la firma a Espanya, Pascal Gil, ha explicat que aquest establiment de la cadena francesa Brico Depôt serà el tercer que obre a Catalunya i el 22è que tindrà a Espanya i que "des del principi es va creure que era important implantar-se a la ciutat de Lleida per tot el potencial que té".
 
Aquesta nova superfície comercial comptarà amb un aparcament en superfície de 272 places i el projecte preveu la construcció d’un segon edifici amb usos terciaris, destinat a oficines i amb façana a l’avinguda Pinyana. L’edifici, en una única planta, presenta una forma rectangular i es preveu una zona de vendes interior i una altra d’exterior. També hi haurà una zona d’entrada de mercaderies.
 
Així mateix, s’ha construït un vial perimetral a la parcel·la per donar fluïdesa al trànsit de vehicles, que tindran l’entrada per l’avinguda Rovira Roure i la sortida per l’avinguda Pinyana.
 
A la visita d'obres d'aquest dimarts ha acudit l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, el director general de la firma a Espanya, Pascal Gil, la primera tinent d’alcalde, Marta Camps, així com altres responsables de la firma. El paer en cap ha destacat que un establiment d'aquest tipus "reforça l'oferta comercial de Lleida i la seva àrea d'influència en el sector de les mitjanes i grans superfícies, en aquest cas del bricolatge. El desenvolupament d'aquest tipus de superfícies juntament amb l'aposta i el suport al comerç tradicional configuren un mixt adequat al comerç de Lleida". 


Comentaris

envia el comentari