Catalunya Diari

Reforcen els dispositius de vigilància nocturna a Lleida per evitar aglomeracions

Durant la darrera nit no s'ha detectat cap infracció als locals d'oci nocturn de la ciutat

L'alcalde accidental de Lleida, Toni Postius, ha explicat que, d'acord amb el Departament d'Interior, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbanareforçaran els dispositius de vigilància nocturna en els punts de la ciutat més habituals de trobada dels joves, com ja van fer mesos enrere.
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

D'aquesta manera, es volen «evitar aglomeracions que posen en risc sobretot a les persones joves no vacunades», així com també a tots aquells vacunats, ja que el risc hi segueix sent.
 

La mesura s'adopta després de la suspensió per part del TSJC del toc de queda nocturn en diferents municipis del país com és el cas de Lleida. Postius, l'alcalde accidental actual, ha demanat «prudència i precaució», davant la situació, a tota la ciutadania per frenar la covid-19 i la seva expansió. Així mateix, ha explicat que durant la darrera nit no s'ha detectat cap infracció als locals d'oci nocturn de la ciutat. 

Pla general on es veuen desenes de joves al marge del riu Segre celebrant la fi del toc de queda nocturn
Persones al riu Segre el primer cop que es va aixecar el toc de queda a Lleida | LleidaDiari.cat

Normalitat la primera nit sense toc de queda

Toni Postius, ha explicat que dijous va mantenir una reunió amb la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, per tal de conèixer de primera mà la situació arran de la suspensió del toc de queda dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
 

La trobada, va comptar també amb representants d'altres municipis del país afectats per la mesura, va permetre als responsables municipals conèixer la nova proposta de la Generalitat per demanar el toc de queda per als municipis de més de 20.000 habitants amb més de 125 casos per cada 100.000 habitants.
 

L'alcalde accidental de Lleida també ha indicat que la nit passada s'ha fet una revisió als locals d'oci nocturn i no s'ha trobat en cap d'ells cap tipus d'infracció. «Hi ha hagut normalitat», ha remarcat. Postius ha agraït la col·laboració ciutadana i des de la Paeria ha fet un crida a la «prudència i precaució». «La tornada a l'escola serà en tres setmanes i hi hem d'arribar en les millors condicions», ha afirmat. A la vegada, ha instat tots els lleidatans que encara no s'han vacunat a fer-ho «com més aviat millor».


Comentaris

envia el comentari