Catalunya Diari

Els Reis reparteixen regals per als infants ingressats a l’Arnau de Vilanova de Lleida

L'alcalde va aprofitar per saludar els pares i desitjar els infants una ràpida recuperació

Els Reis Mags visiten els infants de l'Arnau de Vilanova, gener 2020
Els nens ingressats a l'hospital van rebre la visita dels Reis Mags | LleidaDiari.cat

Els infants ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida van rebre aquest dilluns al migdia la visita dels Reis Mags, els quals els van voler acompanyar-los una estona i els van repartir uns presents a la planta de Pediatria i a l'àrea d'Urgències Pediàtriques.

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el regidor de Joventut i Festes, Ignasi Amor, es van desplaçar fins al centre sanitari, on van rebre i van acompanyar els Reis d'Orient durant la seva visita, en la qual també va participar la supervisora de guàrdia i adjunta a l'àrea quirúrgica, M. José Sanmartín.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El paer en cap també va felicitar els professionals que treballen en aquests dies festius

Els menuts van rebre amb il·lusió la visita, moment que l'alcalde va aprofitar per saludar els pares i desitjar els infants una ràpida recuperació. El paer en cap també va felicitar els professionals que treballen en aquests dies festius, tan especials per als menuts. En total, es van repartir uns quaranta regals als petits ingressats a la planta de pediatria i també als qui es troben a la zona de nius i incubadores. Abans de finalitzar la visita a l'hospital, la comitiva va visitar els menuts ingressats a l'àrea d'Urgències Pediàtriques, amb gran sorpresa pels infants i familiars.

El personal de l'àrea de Pediatria de l'Arnau amb els Reis Mags, gener 2020
L'alcalde va felicitar el treball dels professionals que treballen aquestes festes | LleidaDiari.cat

L'alcalde Miquel Pueyo va comentar que el més important és que la il·lusió i la màgia d'aquest dia arribi a tot arreu, per això els Reis Mags de Lleida també han pensat amb els nens malalts i en els seus professionals, complint un any més en quelcom que ha esdevingut una tradició i una mostra de solidaritat. El paer en cap va dir que la voluntat d'aquest acte era fer passar una estona agradable i contribuir a millorar l'estat emocional dels infants en la mesura que fos possible.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari