Catalunya Diari

Renfe millora el servei AVE entre Saragossa i Lleida

Renfe millora el servei AVE entre Saragossa i Lleida| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

 L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de RENFE, Julio Gómez-Pomar, han signat aquest dimecres a FITUR la renovació del conveni per promocionar conjuntament la ciutat de Lleida com a destí turístic i de negocis i els serveis de transports en ferrocarril, entre Renfe-Operadora i Turisme de Lleida- Ajuntament de Lleida.
 
En el marc de la trobada, els responsables de Renfe han informat de la millora del serveis AVE de primera hora que enllacen Saragossa i Lleida. Des del passat 27 d’octubre s’ha posat en marxa una nova freqüència d’AVE que surt a les 6.20 hores de Saragossa i arriba a les 7.02 hores a Lleida. Al vespre, aquest tren surt de Lleida a les 22.50 hores i arriba a Saragossa a les 23.35 hores. Els serveis AVE permeten viatjar entre Lleida i Saragossa amb descomptes de fins el 70%.
 
Àngel Ros ha valorat molt positivament aquesta nova línia d’enllaç entre Lleida i Barcelona i els seus preus ajustats: "Amb un preu raonable tindrem el servei Lleida-Saragossa que molts professionals utilitzen i era una vella reivindicació de l’Ajuntament. En un any en què el conjunt del tràfic ferroviari a la ciutat, amb destinació o origen Lleida ha augmentat un 14%, són bones notícies".
 
El compromís de Renfe renovat avui a FITUR permet als assistents gaudir de descomptes del 30% en els bitllets per assistir o participar en els esdeveniments que se celebren a Lleida. El descompte és vàlid per a tots els tipus de trens d’AVE, llarga distància, Avant, mitja distància Convencional i Rodalies, i en tots els trajectes de recorregut nacional. Per la seva banda, Turisme de Lleida es compromet a promoure i a donar publicitat dels serveis de Renfe com a mitjà de transport, informat als assistents, expositors i congressistes de les condicions especials.
 
A la signatura del conveni, que ha tingut lloc a l’estand de RENFE de la Fira Internacional de Turisme, FITUR, han assistit també el regidor i president de Turisme de Lleida, Fèlix Larrosa, i el director de Turisme de Lleida, Joan Baigol.


Comentaris

envia el comentari