Catalunya Diari

Renovació del paviment a l'Escola Bressol Cappont

La Paeria realitza diverses actuacions de millora i manteniment als centres educatius durant l'estiu

L'Ajuntament de Lleida ha renovat el paviment de l'Escola Bressol Municipal Cappont aquest mes de juliol perquè estigui a punt per a l'inici del curs escolar.  L'alcaldessa accidental d'aquesta setmana, Sandra Castro, juntament amb el regidor del barri de Cappont, Ignasi Amor, han visitat el centre educatiu, on s'ha actuat per reposar el paviment, de l'entrada i el passadís, amb un total de 52 m2.
 

La intervenció s'ha fet després que a finals juny es trenqués l'escalfador d'aigua calenta, que també s'ha reposat, ja que és molt necessari per al dia a dia dels infants. L'actuació ha comportat el canvi de paviment i també, la part proporcional de sòcols. E, total, el projecte ha tingut un pressupost d'uns 6.800 euros

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!Castro, l'alcaldessa accidental, ha comentat que els treballs que s'hi han dut a terme han estat carregosos, donat que primerament, s'ha hagut de retirar el paviment antic, el mobiliari, etc. i posteriorment col·locar el nou. S'hi ha hagut de destinar al voltat de fins a 200 hores de feina.
 

L'alcaldessa accidental ha remarcat la celeritat amb la què s'ha actuat per tenir-ho tot a punt de cara al nou curs escolar, és a dir, a principis de setembre, i ha explicat que l'Ajuntament de Lleida sempre aprofita els dos mesos i mig d'estiu per tal de dur a terme treballs de millora i de manteniment als centres educatius de la ciutat, ja que d'aquesta manera eviten les molèsties que causarien a la comunitat educativa i l'alumnat si aquestes obres es duguessin a terme durant el període lectiu, ha explicat Sandra Castro.

Renovació del paviment a l'Escola Bressol Cappont. Imatge del 10 d'agost.
Renovació del paviment a l'Escola Bressol Cappont | LleidaDiari.cat

Esportmania, a Cappont

L'alcaldessa accidental també ha visitat, acompanyada del regidor d'Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, les estades d'Esportmania que s'han fet al barri de Cappont que, entre altres, tenen programades activitats a les piscines municipals.
 

A més a més, aquest any es compleixen 40 anys d'Esportmania, el programa que organitza la regidoria d'Esports de la Paeria i aquest inclou activitats esportives, aquàtiques i de lleure. En total, enguany, s'han ofert 840 places d'activitats de lleure i esport per a infants i joves des dels 4 i fins als 14 anys.


Comentaris

envia el comentari