Catalunya Diari

Renoven el paviment amortidor d'àrees de jocs infantils de 6 parcs de Lleida

Aquesta actuació, que s’iniciarà aquesta setmana a la plaça l’Esplai de la Bordeta

Parc infantil de la Bordeta
Parc infantil de la Bordeta | LleidaDiari.cat

La Regidoria de l'Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Lleida iniciarà aquesta setmana la renovació del paviment amortidor de 17 àrees de jocs infantils de sis parcs i places de la ciutat, una actuació que executarà l'empresa Transports i Excavacions Teixidó SA, amb un pressupost de licitació de 31.673,75 euros. Les obres, que preveuen la renovació d'una superfície de 483 metres quadrats en global, començaran aquest dimarts, 23 d'abril, a la plaça l'Esplai de la Bordeta, on es canviarà el paviment en 3 àrees de joc.

L'objecte d'aquesta actuació és renovar el tipus de paviment actual de les àrees de seguretat d'alguns jocs infantils a diferents places, per a millorar el correcte amortiment en cas de caiguda d'un nen o nena. Està previst treure el paviment actual de sorra de gravera o sauló, per col·locar sorra rentada garbellada de granulometria 0,2 a 2 mil·límetres.

A més de la plaça l'Esplai, el projecte contempla actuar en altres quatre àrees de joc de la plaça de Tiurana, també al barri de la Bordeta. Els altres parcs infantils on està previst renovar el paviment amortidor és a la plaça Francesc Viadiu (Balàfia), en 4 jocs; a la plaça Pablo Iglesias (Cappont), en 2; a la plaça Victorina Vila (Joc de la Bola), en altres 2, i a la plaça de Lo Marraco (Pardinyes), en 2 més.

Obren el període de preinscripció per a les estades d’estiu a Lleida

L'Ajuntament de Lleida obrirà aquest dimecres, 24 d'abril, el període de preinscripció per accedir una de les 3.000 places que s'ofereixen a les estades municipals d'estiu, per a nens i nenes, fins als catorze anys, dins de l'oferta educativa, esportiva i de lleure dels programes Estiu de Petits, Estiu de Joc i Esportmania.

El període d'inscripció serà del 24 al 26 d'abril i s'haurà de fer telemàticament a través de la pàgina web de la Paeria www.paeria.cat/tramits. Posteriorment hi haurà el procés de matrícula, de repesca i de matrícula oberta. Qualsevol persona interessada en els projectes pot sol·licitar més informació a través de l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana, el Servei d'Educació i Infància, el Servei d'Esports, així com a www.paeria.cat i al telèfon d'informació i atenció ciutadana 010.


Comentaris

envia el comentari