Catalunya Diari

Reobre el nou bar de la Seu Vella amb el nom 'La Sibil·la', aquest dijous

Funcionarà com a restaurant i cafeteria en horari ininterromput des de les 8.30 fins a l'hora de tancament, amb una carta basada en productes de proximitat i de temporada

Reobren les instal·lacions del nou bar del Turó de la Seu Vella de Lleida aquest dijous, recuperant el nom de 'La Sibil·la'. Aquest oferirà un servei continuat tant de cafeteria com de restauració des de les 8.30 hores del matí fins a l'hora de tancament, que actualment davant les restriccions sanitàries, està establerta a les 00.30, segons ha explicat segons ha explicat el seu responsable, Jordi Alsinet, de l'empresa Aradi Capital.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'alcalde accidental Toni Postius, que va visitar el bar aquest dimecres, ha destacat la importància de disposar de serveis com el d'hostaleria per a seguir potenciant la Seu Vella i el seu potencial turístic. «Vull agrair a aquesta empresa que hagin decidit assumir aquest repte de tornar a posar en marxa un equipament emblemàtic de la ciutat, amb el seu nom original de la Sibil·la, conegut per tothom. És un espai molt estimat i amb unes vistes increïbles i també molt necessari per al Consorci del Turó, perquè complementa moltíssim el monument més emblemàtic que tenim», ha afirmat i ha animat a la ciutadania a conèixer-lo.
 

Amb la posada en marxa del bar a partir d'aquest dijous, el Consorci del Turó modificarà l'horari de tancament del recinte, per a permetre l'ús de l'aparcament a les persones que hi vagin. Així, l'horari de tancament passa de les 23.00 a les 00.30 hores.

Reobre el nou bar de la Seu Vella amb el nom 'La Sibil·la', aquest dijous. Imatge del 18 d'agost
Reobre el nou bar de la Seu Vella amb el nom 'La Sibil·la', aquest dijous | LleidaDiari.cat

Adjudicació directa

Per la seva banda, Alsinet ha destacat que la seva voluntat és «tornar a donar revolada a un petit restaurant que tothom coneix, per a donar servei a tots els lleidatans i lleidatanes». També ha assenyalat que oferiran esmorzars, dinars i sopars amb una carta basada en productes de temporada de qualitat i de proximitat, amb una presència especial dels procedents de l'Horta de Lleida.
 

L'adjudicació del servei s'ha fet de forma directa, després que quedés desert el concurs públic organitzat. Aquest nou procediment ha permès agilitzar el procés per tal que, ara a l'estiu, ja es pugui donar servei de bar i terrassa a la Seu Vella, ha destacat Postius.
 

L'adjudicació directa es fa amb les mateixes condicions de la licitació inicial, una cessió a precari d'aquest espai de 400 m² per a l'explotació del servei de bar per un període de 6 mesos, prorrogables 12 mesos més (18 en total), i amb un preu de 4.500 euros per semestre. La voluntat de l'Ajuntament, ha afegit l'alcalde accidental, és que un cop resolts els problemes de titularitat dels terrenys –amb un acord de cessió amb el Bisbat de Lleida que s'està acabant de tramitar– es pugui fer una concessió més llarga que doni estabilitat a l'oferta de restauració al Turó.


 


Comentaris

envia el comentari