Catalunya Diari

Una residència de Lleida acull el primer festival de música per a la tercera edat

El festival està pensat per a les àvies que i tindrà lloc a centres de dia i residències

Seguint el rastre de la seva campanya 'L'art d'anar Piripi' el Bandarra torna a posar a les àvies en el focus d'atenció amb 'Primabuela Sound', el primer festival de música pensat per a la 3a edat aprofitant que aquest grup ja té les dues dosis de la vacuna.

La primera parada del tour serà el 14 de juny al Centre Geriàtric Lleida on els seus residents podran ballar a ritme de les seves cançons favorites i demostrar el seu domini a l'hora de «posar-se piripis» amb El Bandarra A la Fresca.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

«Durant el rodatge de l'anunci vam comprovar que les àvies són forces de la natura amb molt per explicar i teníem clar que no volíem deixar-lo sol en un espot. Així que quan ens va contactar
el Centre Geriàtric Lleida per col·laborar amb nosaltres, no ho pensem ni un segon», diu Albert Virgili, responsable de màrqueting del Bandarra.

Imatge de l'spot del Primabuela Sound
Una residència de Lleida acull el primer festival de música per a la tercera edat | LleidaDiari.cat

Un aperitiu a base de vi macerat amb herbes i amb un inconfusible toc a aranja

El Bandarra A la Fresca és un aperitiu a base de vi macerat amb herbes i amb un inconfusible toc a aranja. En barrejar-se amb tònica queda una beguda més llarga, suau i refrescant que un vermut i més lleugera que un gintònic, que et permet arribar a aquest equilibri fràgil que és el piripismo i mantenir-lo durant més temps.

El Bandarra és una de les bogeries de Virgili Bros: aperitius molt complets amb una filosofia molt senzilla: terrasseta, xivarri i bon rotllo!

Amb una comunicació sempre basada en l'humor i saber gaudir, ara es llancen a presentar concerts en residències i centres de dia per demostrar que la seva campanya de les àvies va més enllà de les paraules: les àvies són el model a seguir!


Comentaris

envia el comentari