Catalunya Diari

Les residències de Lleida, excepte un centre, estan lliures de covid

A Sant Josep de Malpartit, a Alpicat, hi ha dos casos, un mes que divendres passat

Només una residència de la regió sanitària de Lleida és considerada com a vermella en aquests moments, segons les dades facilitades aquest divendres per Salut. Es tracta de la residència Sant Josep de Malpartit, a Alpicat (Segrià), on actualment hi ha dos residents positius per covid-19 dels 42 que té el centre, un més que divendres passat.

En canvi, segueixen sense registrar cap cas entre els 33 treballadors. El Centre Geriàtric Lleida, que divendres passat era taronja, ara ja és una residència verda, és a dir, lliure de covid-19. Pel que fa a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, totes les residències són verdes en aquests moments.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

119 persones ingressades aquest divendres

Les persones ingressades amb covid-19 als hospitals públics i privats de la Regió Sanitària Lleida han pujat a 119 aquest divendres, 6 més que dijous. Segons dades del Departament de Salut, els pacients crítics a les UCI, es mantenen en 19. Per centres, a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida hi ha 74 hospitalitzats, 61 dels quals a planta i 13 a l'UCI; al Santa Maria hi ha 9 pacients, 6 a planta i 3 a l'UCI; als centres privats hi ha 35 persones ingressades, 32 a planta i 3 a l'UCI, i a l'Hotel Salut Nastasi hi ha un hospitalitzat.


Comentaris

envia el comentari