Catalunya Diari

Els restaurants de Lleida també celebren la Festa Major

35 bars i restaurants recuperen la tradició de sortir a celebrar i compartir amb diferents opcions festives aptes per a tots els gustos i butxaques

Després de 2 anys sense gaudir la gran festa lleidatana de primavera, Hostaleria de Lleida reprèn la seva tradicional oferta de menús i vermuts de Festa Major.

Enguany participen 35 bars i restaurants que ofereixen una àmplia varietat d'opcions: menús de festa major, menús degustació, menú infantil i per descomptat, els populars vermuts. Inclús, hi ha l'opció de vermut més menú al mateix establiment.
La popularitat de la seva oferta està enllaçada amb els seus preus. Es poden gaudir els vermuts des de 5,50€ i els menús des de 16€ - els infantils a preu reduït -. Així mateix, els menús degustació i gourmet acompanyats d'una selecció de vins, pans artesans i oli DO Garrigues, entre d'altres, també estan presents.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Totes les opcions de menús i vermuts de Festa Major es poden consultar a la Guia Gastronomia de Lleida, www.gastronomiadelleida.com. En aquesta guia es troba la fitxa de cada establiment participant, la seva oferta, el mapa d'ubicació i la possibilitat de reservar taula.


Comentaris

envia el comentari