Restriccions de trànsit a la rotonda de Joc de la Bola amb Onze de Setembre per obres en una canonada d'aigua

L'afectació al trànsit comprendrà els dies 22 de gener fins al 2 de febrer

L'Ajuntament de Lleida, a través de l'empresa concessionària del servei d'aigua i clavegueram FCC-Aqualia, durà a terme els treballs de posada en servei de la nova canonada d'abastament d'aigua potable de la ciutat. Després de completar els tràmits i verificacions pertinents, cal dur a terme la neteja i desinfecció de la canonada per poder posar-la en servei. L'actuació consistirà a fer circular aigua a alta pressió per l'interior de la canonada des de Les Basses fins a la connexió amb la xarxa general de la ciutat durant deu nits consecutives i la seva posterior cloració i desinfecció sanitària. L'aigua es deixarà anar després cap al Canal de Pinyana a Joc de la Bola.

 

Aquests treballs comportaran una afectació al trànsit de la rotonda de la cruïlla del carrer Joc de la Bola amb Onze de Setembre, a causa del muntatge de les canonades de buidatge. Per tant, serà necessari reordenar la circulació de la rotonda amb l'objectiu de mantenir les condicions de seguretat i comoditat del trànsit. Les afectacions previstes es perllongaran des del 22 de gener al 2 de febrer i consisteixen en:

-Tall de la circulació de vehicles per l'avinguda de l'Onze de Setembre, únicament pel sentit des de la rotonda de Doctor Fleming fins a Joc de la Bola. L'itinerari alternatiu s'efectuarà pels carrers Doctor Fleming–Alcalde Pujol–Joc de la Bola.

-Limitació de la circulació dels vehicles de més de cinc Tn procedents de Ciutat Jardí a la rotonda de Joc de la Bola amb Onze de Setembre. El seu itinerari alternatiu serà des de Ciutat Jardí cap al carrer del Roure per accedir a Doctor Fleming.

-Els vehicles procedents de Ciutat Jardí no podran girar a l'esquerra cap a Onze de Setembre. L'itinerari alternatiu serà per carrer del Roure per accedir a Doctor Fleming.

-Els veïns del carrer Enric Roca Peralta podran accedir únicament des del carrer Joc de la Bola, quedant tallat l'accés des d'Onze de Setembre.Comentaris

envia el comentari