Catalunya Diari

Robatori amb força en un estanc del carrer Cristòfol de Boleda de Lleida

Robatori amb força en un estanc del carrer Cristòfol de Boleda de Lleida| Redacció - Fotografia: Google Maps

 La tarda del 28 d’abril el dependent d’un estanc, situat al carrer Cristòfol de Boleda de Lleida, va ser víctima d’un robatori violent. Quan estava a punt de tancar l’establiment dos homes van entrar, el van amenaçar amb un ganivet i, li van sostreure la caixa enregistradora i dues caixes de tabac. Seguidament els dos lladres van fugir ràpidament del lloc en un vehicle.
 
Pels volts de les 11.00 hores del mateix dia, es va perpetrar el robatori d’un vehicle al mateix carrer, el qual va ser recuperat la matinada del dia 29 al carrer Jaume I el Conqueridor de Lleida. Les indagacions efectuades pels investigadors van determinar que aquest vehicle havia estat utilitzat pels lladres per cometre el robatori a l’estanc.
 
Arran d’aquests fets es va iniciar una investigació que va portar a la detenció a Lleida, el passat 9 de maig, d’un dels presumptes autors dels robatoris. Un cop en dependències policials, els mossos van trobar indicis que relacionaven el detingut amb un altre fet delictiu. Concretament un robatori amb força comès l’1 de maig a la ciutat de Lleida, en una coneguda fundació situada al carrer de Boters. En aquesta entitat van forçar la reixa exterior i la porta d’accés del local i, de l’interior, van robar un ordinador portàtil.
 
El passat dimecres va finalitzar la investigació amb la detenció, a l’avinguda Alcalde Rovira Roure, del segon presumpte implicat en el robatori i furt d’ús de vehicle i l’atracament a l’estanc. Els detinguts, tots dos amb nombrosos antecedents, van passar els dies 11 i 15 de maig a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida. El jutge va decretar l’ingrés a presó del primer i la llibertat amb càrrecs del segon.


Comentaris

envia el comentari