Catalunya Diari

Rodi Motor Services obre dos nous tallers a Torrefarrera i Amposta

Amb aquestes obertures, l’empresa tindrà un total de 117 centres a Catalunya

Imatge d'un taller de Rodi
Imatge d'un taller de Rodi | Rodi Services

Rodi Motor Services, empresa de referència en el sector de la postvenda de l’automòbil, obre dos nous tallers a Torrefarrera i Amposta (Tarragona). Amb aquestes obertures, l’empresa tindrà un total de 117 centres a Catalunya i dinou a l’Aragó. Així mateix, trasllada el taller que està ubicat a la carretera de Saragossa a la població d’Alcarràs, on ha adquirit Pneumàtics Díaz Subías. Pel que fa al nou taller d’Amposta, que obrirà al públic el 2 de gener, RODI MOTOR SERVICES fa un pas més per donar servei en aquella zona, ja que fins ara no hi tenia presència i, per tant, es convertirà en un taller de referència. L’empresa ha adquirit el taller Pneumàtics Agustí, un taller mixt de 1.200 m2, situat en una parcel·la de 3.000m2, que ha donat servei als seus clients en els darrers quinze anys.

L’adquisició de Rodi té l’objectiu de millorar el servei, mantenint la confiança en els seus sis treballadors. El nou taller de Torrefarrera, que obrirà les seves portes l’1 de febrer, s’ubica en una nau de 2.700 m2 situada al polígon industrial Les Comes, en concret al carrer de la Marinada, s/n. Es tracta d’un taller mixt que oferirà servei a turisme en mecànica integral i neu, així com a vehicles agroindustrials, amb mecànica de semiremolc, neumàtics, gestió de flota i servei 24h. També donarà servei extern en agroindustrial i assistències. El taller, en què treballaran dotze persones, compta amb deu elevadors de turisme i sis boxes per a camió. Així mateix, Rodi ha adquirit el taller Pneumàtics Díaz Subías d’Alcarràs on, a partir del 2 de gener, tindrà presència per primera vegada traslladant el servei que fins ara oferia al taller de la carretera de Saragossa.

Aquest serà un centre mixt, de 800 m2 més 200 m2 d’altell, que comptarà amb 5 elevadors per a turisme i mecànica integral per a lleuger. A més, tindrà dos boxes per a camió i oferirà serveis externs d’agroindustrial i assistències. En aquest taller treballaran 4 persones d’inici. La cadena de centres de mecànica integral de l’automòbil Rodi va néixer l’any 1990 a Lleida. A finals del 2013 van redissenyar la seva estratègia de negoci i van passar a dir-se Rodi, mantenint els objectius i l’esperit de l’empresa: servei integral al client, proximitat i accessibilitat. L’evolució i el creixement constant han provocat que, avui dia, Rodi sigui una empresa de referència líder del sector de l’automòbil a Catalunya, Aragó i Canàries. Amb més de 1.000 empleats, una estructura de prop de 140 centres i més de 100 vehicles d’assistència en carretera, el grup dóna servei a més de 280.000 clients.


Comentaris

envia el comentari