Catalunya Diari

Ros denúncia davant la Fiscalia a la regidora Marta Camps per injúries

Ros denúncia davant la Fiscalia a la regidora Marta Camps per injúries| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha explicat aquest divendres que el seu advocat ha presentat una denúncia davant la Fiscalia per injúries contra la regidora i fins dimecres primer tinent d'alcalde Marta Camps, per les declaracions en què aquesta va assenyalar presumptes irregularitats en la gestió de Ros a l'Ajuntament.

En declaracions als mitjans, Ros s'ha preguntat de manera retòrica per què Camps ha fet aquestes declaracions aquest dijous després de conèixer que ella no aniria a la llista socialistes a les municipals de maig.

L'alcalde s'ha reunit aquest divendres amb els portaveus dels grups municipals, que li van demanar explicacions després de la roda de premsa de Camps.

Reunió amb els grups municipals
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat dels tinents d’alcalde Montse Parra i Joan Gómez, s’ha reunit aquest divendres amb els grups municipals i amb els candidats d’altres partits actualment sense representació a l’Ajuntament. El paer en cap, davant la sol·licitud que han expressat públicament aquestes formacions, ha informat als seus representants dels motius de la destitució de la primera tinent d’alcalde i ha donat una explicació sobre les suposades irregularitats, que ha desmentit i aclarit, una per una.

A la reunió celebrada a l’Ajuntament de Lleida, han assistit el cap de l’oposició, Joan Ramon Zaballos (CiU), Dolors López i Joan Vilella (PP), Carles Vega (ERC), Eduard Baches (ICV), Teresa Ibars (CUP) i Pep Mòdol (MES).


Comentaris

envia el comentari