Catalunya Diari

Roses fetes de galeta per endolcir Sant Jordi

Roses fetes de galeta per endolcir Sant Jordi| Redacció - Fotografia: Associació Alba

 

El petit obrador de galetes El Rosal ha dissenyat per aquest Sant Jordi un producte d'all més dolç: les roses fetes de galeta. Amb la mateixa massa que s'elaboren les neules, vanos, cubanos o arrugats, han inventat aquesta nova galeta cruixent i amb un toc de xocolata que endolcirà el Sant Jordi a Tàrrega.

A darrere d'aquest producte hi ha també un valor social. El Rosal forma part del Centre Especial de Treball de l'Associació Ala, entitat que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat de lʼUrgell i la Segarra. L'obrador de galetes El Rosal dóna ocupació actualment a 7 persones amb discapacitat. Aquest any s'ha fet una fabricació limitada de les roses El Rosal i només es podran trobar a les dues botigues que té l'Associació Alba, una a Tàrrega i l'altre a Cervera i també es servirà com a postre especial al restaurant El Gat del Rosal, el restaurant que també gestiona la mateixa associació Alba a Tàrrega.
 
De moment la iniciativa ha despertat molt d'interès i ja sʼha previst ampliar la producció l'any vinent i fer-la extensiva a totes les botigues que distribueixen les galetes El Rosal (unes vuitanta per tot Catalunya).


Comentaris

envia el comentari