Catalunya Diari

Ruixen amb oli el cotxe d'un regidor de la Paeria que denuncia assetjament

Denuncia que l'estan assetjant per haver impulsat el porta a porta a Lleida

El regidor d'Habitatge i Transició Ecològica de l'Ajuntament de Lleida, Sergi Talamonte, responsable de la recollida de la brossa porta a porta, ha denunciat a les xarxes socials que està patint assetjament per haver impulsat aquest sistema. 

Talamonte ho ha fet publicant una foto de la finestra del seu cotxe ruixada amb oli de cuina. Així mateix, en un tuit, assegura que la setmana passada una educadora del servei de recollida es va trobar punxades les rodes de la bici i un fulletó explicatiu de la recollida selectiva clavat al manillar. Talamonte ha rebut per xarxes el suport de l'alcalde Miquel Pueyo, el tinent d'alcalde Toni Postius i d'altres membres de l'equip de govern i també alcaldes d'altres municipis com el de la Granja d'Escarp.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El sistema porta a porta ja fa temps que estava implementat en altres barris

El sistema porta a porta ja fa temps que estava implementat als barris de Ciutat Jardí i Vila Montcada, però el passat 14 de març va començar a Balàfia i Pardinyes. D'aquesta manera, s'incorporen a aquesta mecànica prop de 3.700 habitatges amb 7.600 veïns i 300 comerços, que ara han de treure la brossa per fraccions i dies en funció de la recollida.


Comentaris

envia el comentari