Catalunya Diari

Ryanair busca personal de cabina sense experiència a Barcelona

Els candidats seran seleccionats segons una sèrie de característiques i les entrevistes és portaran a terme el próxim dia 4 i 26 de maig
Ryanair busca personal de cabina sense experiència a Barcelona. | Cedida.

L'aerolínia Ryanair durà a terme en diferents ciutats espanyoles un procés de selecció de tripulant de cabina i una d'elles és Barcelona. L'empresa a través de la seva agència de contractació 'Crewlink' ofereix un nombre de places il·limitat i no demanen experiència prèvia als candidats. Totes les persones interessades hauran de realitzar un petit qüestionari en anglès que es pot realitzar directament des de la pàgina web 'Crewlink', en un apartat verd que apareix a la dreta, on se'ls farà una sèrie de preguntes on s'haurà de respondre, 'Sí' o 'No'.

Els requisits que se'ls demana als candidats són que indiquin si la seva altura està entre 1,57 i 1,88 metres, si la seva visió és acceptable, si saben nedar, si no els suposa un problema treballar en anglès, si estan en bona forma física, si no els importa treballar de cara al públic i si són simpàtics i extrovertits. A més, demanen que es disposi de passaport europeu i que descartin tenir antecedents penals. A continuació, només acabar d'omplir aquest qüestionari, els interessats han d'emplenar un formulari amb noms i cognoms, edat, gènere, nacionalitat, correu electrònic i número de telèfon.

 

Un altre requisit serà indicar la data d'expiració del seu passaport i la ciutat i el dia en el qual prefereixen realitzar l'entrevista de treball, triant entre els llocs i les jornades disponibles. Una vegada acabat tot aquest procés, els candidats hauran d'adjuntar el seu currículum i escriure un petit text que expliqui les raons per les quals desitgen aquesta feina en concret. Finalment, solament quedarà esperar la resposta per part de l'empresa.

Cal destacar que les entrevistes començaran el pròxim 27 d'abril a la ciutat de Màlaga i s'allargaran aproximadament un mes en més ciutats espanyoles com Barcelona, Granada, Madrid, Sevilla i València. Concretament, les entrevistes a la ciutat de Barcelona és portaran a terme el próxim dia 4 i 26 de maig. Després de tot això es farà una selecció de personal per començar a treballar com a personal de cabina. Els escollits rebran formació necessària i obtindran el certificat que els acredita com a tripulants aeris, tal com explica 'El Confidencial Digital'.Comentaris

envia el comentari