Catalunya Diari

Ryanair començarà a aplicar la seva nova política d'equipatges aquest dilluns

A molts els ha molestat

Pasajeros de un vuelo de Ryanair
Imatge d'arxiu d'un vol de Ryanair | EFE

 

La nova política d'equipatges de l'aerolínia Ryanair entra en vigor aquest dilluns 15 de gener. La companyia permetrà a partir d'ara pujar dues bosses a bord de l'avió només als passatgers de «embarcament prioritari», una opció que es pot contractar a l'hora de fer la reserva o afegir-la més tard, fins a una hora abans de l'hora de sortida. 

  

Contractar l'«embarcament prioritari» tindrà un cost de 5 a 6 euros. Als privilegis també tindran accés els passatgers que viatgin amb les tarifes 'Plus', 'Flexi Plus' i 'Family Plus' de les quals disposa la companyia, una mesura que la cadena 'low cost' irlandesa explica que es deu a la necessitat d'accelerar l'embarcament dels vols per així reduir els retards.

Els qui viatgin sense aquest servei contractat hauran de conformar-se amb pujar només la bossa de mà més petita a la cabina, mentre que la maleta de cabina, més gran que la primera, es baixarà al celler a la porta d'embarcament i sense cost addicional. Dins d'aquesta nova política d'equipatges, la companyia ha ofert una reducció de les taxes de facturació —que descendeixen dels 35 als 25 euros— i un augment de la grandària de l'equipatge permès, que ha passat dels 15 als 20 quilograms de pes. 

L'objectiu: millorar la puntualitat

Les noves mesures han arribat després que l'aerolínia irlandesa anunciés que tenia previst cancel·lar una mitjana de 40-50 vols en els últims mesos de 2017 per millorar la puntualitat, una decisió que va implicar l'anul·lació de fins a 2.000 vols. Amb aquesta política, Ryanair busca resoldre aquest problema de retards en les arribades a les destinacions i per a això també ha instal·lat nous senyals i mesuradors a la porta d'embarcament dels aeroports en els quals opera, la seva principal solució passa per reduir el temps que s'inverteix en el procés d'embarcament.


Comentaris

envia el comentari