Catalunya Diari

S'ajorna un mes el desnonament de la Sara

S'ajorna un mes el desnonament de la Sara| Redacció - Fotografia: ACN

L’Ajuntament de Lleida seguirà donant suport a la Sara, la persona afectada pel procés de desnonament que, segons s’ha comunicat aquest dimarts, ha quedat aturat per espai d’un mes. Aquest ajornament permetrà continuar amb el treball d’assistència social que la Paeria està duent a terme amb aquesta persona.

En resposta a les reivindicacions de la PAH, ha reiterat aquest dimarts que ja fa temps que està atenent i donant ajuda a la persona afectada i ha recalcat que, en cap cas, es permetrà que aquesta es quedi sense una llar, de la mateixa manera que es vetlla perquè qualsevol ciutadà/na es quedi al carrer per un desnonament.

El tinent d’alcalde i regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha explicat que “la Paeria porta des del 2014 donant suport a la persona afectada, que compta amb una professional dels serveis socials municipals de referència. En aquest temps la Paeria li ha aportat ajuts per al lloguer del pis, subministres i alimentació. Així mateix, la seva filla té garantits beca menjador i ajut a l’escolaritat”.

El regidor, que aquest migdia s’ha reunit amb representants de la PAH, ha insistit que els serveis socials no deixen ningú sense atendre: “Quan s’ha conegut el possible desnonament, a més d’assessorament personal per aturar el tràmit, s’ha ofert allotjament d’urgència per a aquesta persona i la seva filla amb un recurs que cobreix totes les seves necessitats bàsiques. A més, la Paeria ha contactat amb empreses d’inserció i amb l’Institut Municipal d’Ocupació per ajudar-la a aconseguir una feina”. L’Ajuntament està treballant aquest cas juntament amb Cáritas i Creu Roja.

Com ja va manifestar dilluns, la Paeria està posant a la disposició d’aquesta persona tots els recursos i serveis possibles i reitera que la menor que està al càrrec d’aquesta persona té l’escolarització garantida i que ja fa temps que ha gestionat una beca del 100% del menjador escolar així com a ajudes per al material.


Comentaris

envia el comentari