Catalunya Diari

El saló DeNuvis acollirà degustacions gastronòmiques i de vins de qualitat

Hotel Can Boix, Mallol Càtering i Bodega Sommos donaran a conèixer amb demostracions en directe els seus productes culinaris
Imatge de DeNuvis
Imatge de DeNuvis | LleidaDiari.cat

La 20a edició del saló De Nuvis (Fira d’Organització d’Esdeveniments), que tindrà lloc els dies 10 i 11 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida, acollirà diferents empreses expositores que organitzen banquets i càterings, que han estat distingides amb diferents premis per la seva gastronomia d’alta qualitat, que oferiran degustacions gastronòmiques i tastos de vins que se serveixen en els casaments per promoure els seus serveis i els seus productes culinaris entre els visitants, sobretot, els futurs nuvis. A més, hi haurà la presència de representants de diferents masies, restaurants i hotels que disposen d’uns espais únics per a la celebració dels banquets i de la cerimònia nupcial.

 

Mallol Càtering, de Montblanc, mostrarà al seu estand la seva cuina de qualitat i oferirà durant els dos dies una degustació per als nuvis de gelat de pa amb tomàquet i pernil i daus de salmó amb cítrics. A més, tots els visitants podran tastar el clàssic Gin Mallol, un combinat de mora i fruits vermells. Cal dir que El Molí del Mallol va guanyar el concurs «Joc de Cartes» de TV3, com a millor restaurant de cuina amb calçots al camp de Tarragona del 2018. Bodega Sommos i Las Casas de Adamil, de Barbastre, experts en celebracions de casaments i altres esdeveniments, organitzen el dissabte 10, de les 13.00 a les 14.00 hores i de les 18.30 a les 19.30 hores, un tast dels seus vins d’autor d’alta qualitat de la Denominació d’Origen Somontano.

 

Reconeguts restaurants que estaran presents a DeNuvis

L’Hotel Can Boix, de Peramola, famós per la seva cuina amb receptes tradicionals amb un toc original i únic elaborada amb productes de qualitat, oferirà un showcooking i una degustació de diferents aperitius, preparats exclusivament per a la fira De Nuvis, perquè els visitants puguin conèixer l’estil de la seva gastronomia. Les demostracions tindran lloc el dissabte i el diumenge, de les 12 a les 13.00 hores i de les 17.00 a les 18.00 hores. D’altres restaurants, hotels i empreses de càtering que seran presents al saló De Nuvis són la Finca Prats, de Lleida; Resquitx, de Golmés; la Boscana, de Bellvís –establiment gastronòmic que disposa d’una estrella Michelin–; Pla del Bosc, de Bellpuig; Masia les Garrigues, de les Borges Blanques; Mas del Txep, d’Alcarràs; Restaurant la Dida, de Vallfogona de Balaguer; EspaiOró Celebraciones, de Fraga; Tugues, de Lleida; Espai Miravall, de Juneda; Cal Petit, de Vilanova de Meià; El Molí del Duc, de Corbins; Masia Farré, de la Fuliola; el Monestir de les Avellanes, d’Os de Balaguer; Espai Mil·lènium, d’Alcoletge; Lo Racó d’en Carles, de Fonolleres; Fèlix Càtering i Hotel Fèlix, de Valls; Sora Sushi, de Reus; Espai les Palmeres, de Soses; Hotel Ametlla Mar, de l’Ametlla de Mar, i Salones Casanova, de Fraga.

Saló DeNuvis
Saló DeNuvis | LleidaDiari.cat

 

 

Alguns d’aquests establiments organitzaran sortejos (un dinar per a dues persones o un post de casament), faran descomptes directes en el banquet (del 5 al 7% si es fa la reserva durant la fira) o en altres serveis (risoteràpia o la cerimònia civil, entre d’altres) o, fins i tot, donaran un regal als futurs nuvis que vagin a l’estand a demanar informació.

  



Comentaris

envia el comentari