Catalunya Diari

Salut habilita punts de vacunació als diferents campus de la UdL

L’objectiu és augmentar el percentatge de vacunació entre la comunitat universitària per garantir la màxima presencialitat aquest curs

Coincidint amb la primera setmana del curs, el Departament de Salut obrirà entre els dies 14 i 16 de setembre punts de vacunació sense cita als campus que la Universitat de Lleida (UdL).

Dimarts 14, es vacunarà al Rectorat de 12h a 15h, i a Ciències de la Salut, de 12h a 16h; dimecres 15, s'instal·larà el punt de vacunació al Campus de Cappont de 12h a 16h, i dijous 16, el dispositiu es traslladarà a l'ETSEA en el mateix horari. El campus d'Igualada de la UdL queda fora d'aquesta planificació, ja que pertany a una altra regió sanitària.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En tots els punts es podran vacunar les persones que formin part de la comunitat universitària no vacunades o pendents d'una segona dosi, inclosos els estudiants i personal que estiguin realitzant una estada a la UdL o siguin desplaçats de llarga durada d'altres comunitats autònomes. La vacunació estarà oberta també a la resta de la població major de dotze anys. S'hi administrarà la vacuna Pfizer.

Un sanitari introduint una agulla a un pot de la vacuna d'AstraZeneca
Salut habilita punts de vacunació als diferents campus de la UdL | GTRES

La segona dosi de les persones vacunades

La segona dosi de les persones vacunades en el marc d'aquesta iniciativa s'administrarà tres setmanes després al Pavelló Onze de Setembre de Lleida. Les persones que vagin a vacunar-se han de portar la targeta sanitària individual (TSI) o algun document que els identifiqui (DNI, NIE o passaport).

Amb aquesta acció, el Departament de Salut i la UdL sumen esforços per augmentar el percentatge de la població universitària vacunada a fi de començar el curs amb el nombre més gran de persones immunitzades. La implicació d'aquesta franja d'edat és fonamental per tal d'arribar a la immunitat de grup, minimitzar els efectes de la pandèmia i iniciar el curs acadèmic amb més seguretat, garantint la màxima presencialitat als campus.

Els punts de vacunació sense cita a la Universitat de Lleida s'afegeixen als altres 5 punts vacunals que hi ha distribuïts arreu del territori de la Regió, situats a Lleida, Tàrrega, Alcarràs, Mollerussa i Balaguer. Aquests espais segueixen vacunant amb cita prèvia, però també ofereixen horaris de vacunació oportunista, que es poden consultar a canalsalut.gencat.cat/vacuna-sense-cita.


Comentaris

envia el comentari