Catalunya Diari

Reparteixen 140 mòbils i 41 tauletes a Lleida i el Pirineu per a poder fer videotrucades

Aquests dies estan arribant 900 mòbils als centres hospitalaris de tot Catalunya i 1.000 més a les residències

Imatge de la residència de Guissona
Els interns de residències geriàtriques es poden beneficiar de la donació | LleidaDiari.cat

L'Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari del Servei Català de la Salut, conjuntament amb la fundació TICSalut, posa a disposició dels centres hospitalaris, sociosanitaris i residencials de Lleida i Alt Pirineu i Aran 140 mòbils i 41 tauletes per facilitar que els ciutadans ingressats o que estan residint en aquests espais puguin comunicar-se amb les seves famílies.

En concret, els centres hospitalaris de Lleida i l'Alt Pirineu i Aran han rebut 90 mòbils (40 a la RS Lleida i 50 a la RS Alt Pirineu i Aran). Els centres sociosanitaris d'ambdues regions sanitàries (RS) han rebut 34 tauletes (18 a la RS Lleida i 16 a la RS Alt Pirineu i Aran). Les residències han rebut un total de 50 mòbils i 7 tauletes (40 mòbils i 5 tauletes a la RS Lleida, i 10 mòbils i 2 tauletes a la RS Alt Pirineu i Aran).

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

900 mòbils als centres hospitalaris de tot Catalunya

Aquests dies estan arribant 900 mòbils als centres hospitalaris de tot Catalunya i 1.000 més a les residències. Per altra banda, també es distribuiran 338 tauletes per a sociosanitaris, 140 per a residències i 200 més a hospitals i d'altres centres. La disponibilitat d'aquests mòbils i tauletes ha estat possible gràcies a la cessió per part de diverses empreses i la posada a punt dels mateixos per a la seva utilització s'ha pogut dur a terme gràcies a la implicació altruista de voluntaris.

Es tracta d'una actuació emmarcada en el Pla d'Acció pel suport emocional de pacients i familiars afectats per la crisi del coronavirus. En aquest sentit, hem de tenir presents mesures de protecció i prevenció i destacar com es fa del tot imprescindible disposar d'altres vies de comunicació mitjançant aquests dispositius perquè els familiars o pacients es puguin veure i parlar.


Comentaris

envia el comentari