Catalunya Diari

S’amplia l’oferta de packs pels visitants de l’Aplec 2018

Des del Bàsic per dinou euros per persona fins al Weekend Complet per 210 euros dues persones

Imatge d'arxiu de l'Aplec del Caragol
Imatge d'arxiu de l'Aplec del Caragol | LleidaDiari.cat

Els visitants del XXXIX Aplec del Caragol de Lleida –25, 26 i 27 de maig– que vulguin sentir-se com un collista més tindran un ventall de possibilitats més ampli aquest 2018. Tot gràcies a l'oferta de packs del visitant que els permetrà integrar-se en la Colla Forasters per gaudir de la festa i que poden reservar-se ja a través de qualsevol de les oficines de l'agència oficial de la Fecoll, Iltrida Viatges o a www.viajar.org/aplec.

Les opcions comencen amb el Minipack Bàsic que permet, per només dinou euros, formar part de la festa gastronòmica lleidatana. És un pack de dia que inclou el barret de penyista, una tapa de caragols amb beguda, una degustació de beguda/refresc en tres colles diferents, un tiquet del bus turístic i l'entrada lliure a alguns monuments de la ciutat.

Els altres packs de dia són el Bàsic, que per 27,5 euros ofereix a més una samarreta de visitant oficial de l'Aplec, el Minipack Menú que inclou degustació de cervesa/refresc en tres colles diferents, un dinar-menú al Restaurant de l'Aplec Forasters, un barret de penyista, un tiquet del tren turístic i l'entrada lliure a alguns monuments. Tot per 32,5 euros els adults i 22,5 euros els infants

A més, hi ha el Pack Intermig amb samarreta, panyoleta, barret, dinar-menú, degustació en tres colles diferents, tiquet tren turístic i entrada lliure a alguns monuments per 41,5 euros -adults i 30,5 euros -infants. Finalment, el Pack de dia Complet de la Colla Forasters inclou el mateix que el Pack Intermig més una degustació-tapa de caragols amb beguda. El preu, 49,5 euros -adults i 38,5 euros-infants. 

A més, s'ofereixen menús per dinar i sopar a 22 euros els adults i onze euros els infants. Altres opcions són el menú adult dinar/sopar i una consumició a tres colles diferents, més el barret de collista per 27 euros; o el menú degustació de caragols (26 euros). A aquest menú degustació se li pot afegir la consumició a tres colles diferents i el barret per 31 euros. Pel que fa als restaurants de fora del recinte, hi haurà menús especials a l'Hotel Condes de Urgel (des de 24 euros -adults i quinze euros -infants) i al restaurant Lola (setze euros -adults i tretze euros -infantil).


Comentaris

envia el comentari