Catalunya Diari

Sant Miquel de Lleida reunirà 290 expositors i serà la primera gran fira presencial a Catalunya post pandèmia

Mitjançant càmeres amb intel·ligència artificial es controlarà l'aforament i fluxos de persones al recinte

La 67a Fira de Sant Miquel de Lleida serà el primer gran certamen firal que se celebra en format presencial a Catalunya des de l'inici de la pandèmia.
 

Mitjançant càmeres amb intel·ligència artificial es controlarà l'aforament i fluxos de persones, s'han millorat els sistemes de ventilació i hi haurà punts d'higienització i agents covid per tot el recinte.
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Així mateix, l'ús de la mascareta serà obligatori i es recomana comprar les entrades i acreditar-se per internet. La fira, que se celebrarà del 30 de setembre al 3 d'octubre, reunirà 290 expositors, xifra similar a edicions anteriors. En el marc del certamen es faran més d'una cinquantena d'activitats paral·leles entre jornades, conferències, reunions professionals o demostracions. 

Pla general de la 65a Fira de Sant Miquel de Lleida, el 26 de setembre del 2019.
Sant Miquel de Lleida reunirà 290 expositors i serà la primera gran fira presencial a Catalunya post pandèmia | LleidaDiari.cat

Es recupera el format presencial

La Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida recuperarà enguany el format presencial seguint les directrius fixades pel Procicat, després de l'edició virtual celebrada l'any passat amb motiu de la pandèmia. Per fer-ho possible, Fira de Lleida ha implementant-te diferents solucions tecnològiques per tal de garantir la seguretat sanitària tant d'expositors com dels visitants del certamen. En aquest sentit, es controlarà mitjançant l'ús de càmeres amb intel·ligència artificial l'aforament i els fluxos de persones al recinte, per tal d'evitar possibles aglomeracions i que se superi el màxim de 10.000 persones coincidint a la vegada a la fira. També permetran controlar l'ús de la mascareta entre els assistents i que es guarda la distància física pertinent.
 

D'altra banda, també s'ha fet una aposta tecnològica per facilitar l'accés al certamen. En Així, les entrades es podran adquirir per internet i també es podran gestionar i obtenir virtualment les acreditacions o invitacions. De fet, des de Fira de Lleida recomanen fer-ho d'aquesta manera per evitar que es puguin formar cues als accessos del recinte. Tot i això, també es podran comprar entrades o acreditar-se a les taquilles de l'entrada.  
 

A la vegada, en tot el recinte firal hi hauran diferents punts d'higienització i agents covid. També s'han millorat els sistemes de ventilació del recinte firal, de la mateixa manera que s'han redissenyat els espais per garantir el distanciament social, i hi haurà mampares en tots els punts d'informació i atenció al client. 

290 expositors i més de cinquanta activitats 

La 67a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 32a del saló Eurofruit comptaran amb la presència de 290 expositors de sectors com ara l'agricultura de precisió, maquinària agrícola i industrial, equipaments i serveis per a l'agricultura i ramaderia, productes i aliments de proximitat, reg, drons i automoció.
 

Es duran a terme en el marc del certamen més d'una cinquantena d'activitats paral·leles entre jornades tècniques, conferències, presentacions, reunions professionals i demostracions de drons o de productes alimentaris del territori, entre altres. 

 


Comentaris

envia el comentari