Catalunya Diari

Saúl Craviotto es converteix en la nova imatge del perfum masculí d'Adolfo Domínguez

Després de deixar bocabadats a tots els seus seguidors amb la publicació d'una imatge promocional d'una màquina d'afaitar

Fa uns dies us vam advertir. El palista olímpic i lleidatà Saúl Craviotto està passant per un dels seus millors moments tant professionals com personals.

Després de deixar bocabadats a tots els seus seguidors amb la publicació d'una imatge promocional d'una màquina d'afaitar en la que apareixia sense samarreta, ara arriba sent la imatge del nou perfum «Agua Fresca», d'Adolfo Domínguez. Craviotto, que ha publicat part del vídeo al seu perfil d'Instagram, va gravar les imatges a l'illa de Madeira fa ja uns mesos.

Tal com es pot veure, el lleidatà apareix sense roba en un impressionant paratge natural. Ell mateix ha manifestat estar «molt feliç» de poder participar en el llançament d'aquest nou producte d'una reconeguda marca. 

Èxit rere èxit

Craviotto, que ja compta amb 189.000 seguidors a Instagram, entrena força per a seguir aconseguint medalles com a piragüista i gaudeix al màxim de la seva família que, junt amb la seva dona Celia, la componen les seves dues filles. També cal recordar l'èxit que va tenir Craviotto en la segona edició de MasterChef Celebrity, després de proclamar-se guanyador. Amb què ens sorprendrà pròximament?

 

Feliz...

Una publicación compartida de Saul Craviotto (@saul_craviotto) el


Comentaris

envia el comentari