Catalunya Diari

Rècord històric de SEAT amb un benefici trimestral de 89 milions

L'empresa amb seu a Martorell ha comercialitzat un total de 151.600 vehicles durant els tres primers mesos del 2019

La companyia preveu consolidar aquesta evolució positiva en el conjunt de l'exercici 2019 | CatalunyaDiari.cat

La marca automobilística espanyola SEAT ha tancat el primer trimestre de l'any actual amb un benefici operatiu de 89 milions d'euros, la qual cosa representa un rècord i un increment del 5,5% respecte als 85 milions d'euros que va guanyar en el mateix període de l'any previ, segons dades que ha publicat el grup Volkswagen.

 

 

Entre gener i març d'aquest exercici, la companyia va registrar un volum de negoci de 3.053 milions d'euros, la qual cosa es tradueix en una progressió del 9,7% en comparació amb els 2.782 milions d'euros de l'any precedent i suposa la xifra trimestral més alta de la història per a la marca amb seu a Barcelona.

Des de la companyia catalana han explicat que aquestes xifres de resultat operatiu i facturació posen de manifest «el moment positiu» que està vivint la corporació i han apuntat que, després que l'any passat es tanqués com el de millors resultats de la seva història, es mostra una «sòlida evolució» en el primer trimestre del 2019.

151.600 vehicles venuts en tres mesos

L'empresa amb seu a Martorell va comercialitzar un total de 151.600 vehicles en tots els mercats en els quals opera durant els tres primers mesos del 2019, un 8,9% de creixement respecte a les 139.200 unitats que va vendre durant aquests mesos de l'any passat.

Des de l'empresa han explicat que l'increment dels seus volums comercials i l'efecte del 'mix' de vendes, en vendre models amb més marge (Ateca, Tarraco o Arona), van servir per impulsar els resultats trimestrals en termes de facturació i benefici operatiu.

En línia amb els resultats obtinguts fins al passat mes de març, la companyia automobilística preveu «consolidar» aquesta evolució positiva en el conjunt de l'exercici 2019, alhora que estima mantenir les seves inversions i despeses en Investigació i Desenvolupament per a nous models.

El 'car sharing' de SEAT a Madrid

La companyia automobilística ha posat en marxa una prova pilot de 'car sharing' a Madrid, un servei que estarà disponible per a clients de la marca i al públic en general amb un cost de 2 euros per hora, incloent-hi el combustible i l'assegurança, més un preu variable per a quilòmetre.

Els vehicles estan disponibles al concessionari Castellana Motor mitjançant la tecnologia Respiro, una plataforma que la marca va adquirir el 2018 i que gestiona XMBA. La prova pilot s'allargarà sis mesos i si els resultats són satisfactoris s'estendria a altres ciutats de l'Estat, com per exemple Barcelona, segons fonts de SEAT. El servei seria ofert pels concessionaris de la marca.


Comentaris

envia el comentari