Catalunya Diari

El sector de l'hostaleria de Lleida convoca una marxa lenta per denunciar el seu tancament

L’objectiu és posar en relleu el desencís col·lectiu de l’empresariat lleidatà a l’entorn de la gestió de la pandèmia

Professionals dels diferents sectors empresarials de Lleida encapçalaran aquest pròxim dimecres dia 18 una marxa lenta organitzada per Hostaleria de Lleida. Segons han confirmat, l'acte comparà amb la participació del comerç, la cultura, centres esportius, servei de taxi, proveïdors de serveis generals, centres d'estètica i per descomptat, de tots els hostalers.

Per a Hostaleria de Lleida aquesta acció és molt necessària per deixar patent la dramàtica situació que posa al límit sense precedents a tota mena de negocis a Lleida i província. Per a Josep Castellarnau, president d'Hostaleria de Lleida, «s'estan admetent els errors de l'estiu, però, continuem tancats. No confirmen ajudes, les que es proposen no són efectives i les formes en que les presenten són esperpèntiques. Per la nostra part, exposem propostes serioses que ni responen. Suposa un desgast molt gran mentre veiem altres comunitats autònomes gestionant amb més èxit la pandèmia sense el tancament del sector hostale».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una economia al límit després de tres tancaments

«Estem al límit, i l'economia del nostre entorn el mateix. No és una exageració», conclou. Aquesta acció reivindicativa prevista per dimecres a les 11.00 hores, sortirà des de la seu de la Federació d'Hostaleria de Lleida – avinguda del Segre, núm. 7 – i vol reivindicar que «ja n'hi ha prou i l'exigència a treballar i tenir compensacions per atenuar amb efectivitat el dany produït amb les decisions errònies». Cal recordar, que per als professionals de Lleida, el d'aquesta tardor és el tercer tancament que pateix el sector a la demarcació, ja que sis municipis del Baix Segre i Lleida ciutat ja van patir restriccions severes el passat mes de juliol durant la segona onada de la pandèmia del coronavirus.


Comentaris

envia el comentari