Catalunya Diari

El SEM instal·la un hospital de campanya al costat de l'Arnau de Vilanova

La consellera Alba Vergés explicarà aquesta tarda el seu ús

Imatge de l'hospital de campanya ubicat a l'Arnau de Vilanova
El SEM ha instal·lat un hospital de campanya al costat de l'Arnau de Vilanova | LleidaDiari.cat

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha instal·lat un hospital de campanya al costat de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Segons han informat des del Departament de Salut a LleidaDiari.cat, serà la consellera de Salut, Alba Vergés, qui expliqui aquesta mateixa tarda l'ús que se li donarà, tot i que estarà relacionat amb la gestió de la crisi del coronavirus. Les instal·lacions estan causant força expectació entre les persones que s'apropen a la zona que, precisament, està ubicada al costat de l'entrada d'Urgències de l'hospital.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Imatge aèria de l'hospital de campanya ubicat a l'Arnau de Lleida
La carpa s'ubica al costat de la zona d'Urgències | LleidaDiari.cat

 

Els contagis per coronavirus a Lleida ja superen les 4.000 persones

La demarcació de Lleida ja supera els 4.000 contagis per coronavirus des de l'inici de la pandèmia. Concretament, i segons dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en les darreres hores s'han confirmat 60 nous positius, xifra que ja suma un total de 4.030 persones. D'altra banda, una persona ha rebut l'alta hospitalària en les darreres hores i ja en són 1.339. Això no obstant, les defuncions es mantenen en 240.

Veïns del Centre Històric de Lleida denuncien el 'no confinament' del bloc afectat per la Covid

L'Assemblea de Veïns del Centre Històric de Lleida assegura en un comunicat que al barri no s'han estat mantenint les mesures de cautela i prevenció contra el contagi de la covid-19, tal com porten denunciant des de finals de març.

En aquesta zona de la ciutat Salut ha confirmat aquesta setmana dos brots, un a l'Alberg Jericó i l'altre en un bloc de pisos de la plaça Josep Solans. Membres de l'Assemblea asseguren que el confinament que s'hauria de fer en aquests dos llocs «no és tal», ja que «l'entrada de persones d'aquests dos immobles es continua». Així mateix, alerten que un local del carrer Tallada, propietat de la Paeria, on hi van temporers sense sostre a cuinar amb gas i a terra podria convertir-se aviat en un nou focus de contagi.


Comentaris

envia el comentari