Catalunya Diari

Seminari introductori a l’educació Montessori, a Lleida

Seminari introductori a l’educació Montessori, a Lleida| Redacció - Fotografia: International Montessori Institute

 

L'International Montessori Institute (IMI) organitza els dies 18 i 19 d'octubre un seminari introductori a l'educació Montessori, dirigit a professionals de l'educació, equips directius i/o estudiants de magisteri o pedagogia. El curs té un enfocament teòric i pràctic orientat principalment al treball d'aula.

  

Durant les dos jornades es treballaran aspectes filosòfics i metodològics essencials de l'Educació Montessori, una formació recolzada per nombroses investigacions i experiències actuals, tant a nivell local, nacional i internacional. Totes elles mostren aquesta educació com una possibilitat real de somiar, viure i construir escola, trobant diferents camins que permeten als nens i adolescents adquirir un coneixement útil per a la vida i per al seu ple desenvolupament social, emocional i intel·lectual.

  

 

  

La modalitat de formació d'aquest seminari introductori, que té un cost de 290 euros, és semipresencial i es realitzarà una sessió intensiva de cap de setmana. Aquesta es durà a terme a l'AC Hotel Lleida, ubicat al carrer Unió, número 8. 

  

 

  

Les persones interessades en inscriure's podem omplir la sol·licitud a la web www.internationalmontessoriinstitute.com. En cas de voler rebre més informació podeu trucar al 972 51 35 03 o enviar un correu a [email protected]

Comentaris

envia el comentari