Catalunya Diari

Serveis especials de bus amb motiu de les Festes de Maig

Serveis especials de bus amb motiu de les Festes de Maig| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Festes de Maig de Lleida

Així, les parades d’aquesta línia seran: Camps Elisis 2, Dra. Castells/Garrigues, CAP Cappont, Dra.Castelss/Estudi General, Pont Universitat, Estació d’Autobusos/Plaça Espanya, Catalunya, Universitat, Hisenda, Ricard Vinyes, Ensenyança, Ambulatori, Auditori, Estació de Renfe, Audiència, Pont Vell/Francesc Macià i Camps Elisis 2.

En aquest sentit, hi haurà un servei especial d’autobusos per facilitar l’accés a les revetlles de les festes. Els horaris són: De les 23.00 hores a 1.00 hores hi haurà un autobús cada 20 minuts. De les 1.00 a les 4.30 hores hi haurà un autobús cada 30 minuts.

Aquest divendres i diumenge, en motiu dels dos castells de focs de la Festa Major de Lleida, els usuaris de les línies 1, 2, 3, 5 i 7 tindran a la seva disposició el servei d’autobús immediatament després de la finalització de l’espectacle, és a dir, sobre les 22.30 hores a les parades habituals de les avingudes Francesc Macià i Avinguda de Madrid.

Així mateix, cal informar que a partir de les 21.30 hores aquestes avingudes romandran tancades al trànsit i, per tant, els usuaris d’aquestes línies hauran de baixar a les parades més properes, com són la de Renfe i la de l’avinguda de Madrid/Saracíbar.

Divendres, a partir de les 22.00 hores, el castell de focs anirà a càrrec de la Pirotècnia Catalana i diumenge, a la mateixa hora, serà el torn de la Pirotecnia Zaragozana.


Comentaris

envia el comentari