Catalunya Diari

La setena edició de la festa del 'Posa't la Gorra!' de Lleida ja escalfa motors

La festa d'enguany estarà dedicada al món de la fantasia i la màgia, que arribarà a tots els racons de la Seu Vella
Imatge promocional de l'obra
La Seu Vella acollirà una nova edició del Posa't la Gorra | LleidaDiari.cat

La setena edició de la festa del 'Posa't la Gorra!' de Lleida ja escalfa motors! El pròxim diumenge 16 de febrer de 10.30 a 14 hores, l'Afanoc Lleida omplirà la Seu Vella un any més de solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

 

La festa d'enguany estarà dedicada al món de la fantasia i la màgia, que arribarà a tots els racons de la Seu Vella amb una vintena de tallers i activitats, una exposició interactiva màgica a la Sala de la Canonja i un escenari presentat pel Sr. Postu i la PostuSister amb la màgia de l'Oscar de la Torre i l'espectacle Disco per Xics, de Fadunito i OA2 Produccions.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Programació d'actes

11.00 hores - Inici de la festa amb xaranga, comparses i moltes mascotes!

  

11.20 hores

  

11.30 hores

  

12.00 hores

  

12.15 hores

  

12.30 hores

  

13.30 hores

 

La missió d'Afanoc i la Casa dels Xuclis

La missió de l'Associació és la de treballar perquè el desenvolupament dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies sigui el més adequat a les seves especials circumstàncies. AFANOC està al costat de les famílies durant tot el procés de la malaltia, donant una atenció psicosocial integral des del seu inici, durant el tractament als principals hospitals de referència com l'Hospital Materno infantil de la Vall d'Hebron i Sant Joan de Déu, en la seva estada a la Casa dels Xuklis i també quan marxen a casa, apostant pel suport al territori amb delegacions a Tarragona i Lleida.

 

Igualment dóna suport al dol en els casos en què és necessari. La Casa dels Xuklis és un recurs d'allotjament temporal amb 25 apartaments, que acull a famílies que han de viure durant un període de temps (segons criteri del metge referent), a la ciutat de Barcelona perquè el seu fill/a pugui rebre tractament als hospitals de referència.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari